Kāzu šova rīkotāji pārtērējas, un līgavai jāiztiek ar nomātu kleitu
Agneses topošajai vīramātei Irinai Skrastītei ir izcila gaume, viņa izvēlējās tādu kāzu kleitu, kas vislabāk patika arī pašai Agnesei.
2016. gada 14. marts, 22:07

Kāzu šova rīkotāji pārtērējas, un līgavai jāiztiek ar nomātu kleitu

Jauns.lv

Šoreiz TV3 šovā "Kāzu gūstā" uzzinājām, kādas līgavas kleitas un uzvalkus kāzās vilks raidījuma galvenie varoņi. Interesanti, ka visas ģimenes kungiem izvēlējās zilas krāsas uzvalkus, bet gaumes līgavu kleitu izvēlē atšķīrās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā jau iepriekšējās sērijās redzējām, tad visgrūtāk vienoties izdodas Raita un Agneses ģimenēm, un arī līgavas kleitas un līgavaiņa uzvalka izvēle nebija izņēmums. Pēc garākām diskusijām ģimenes vienojās, ka līgavas kleitu iznomās, bet līgavainim tiks kvalitatīvs uzvalks, kuru vēl ilgi pēc svinībām varēs nēsāt. Interesanti, ka apavus Agnese ar Raiti varēja izvēlēties paši, un te nu bija novērojama liela cenu atšķirība - Agnese apakšveļu un kurpes iegādājās par 30 eiro, bet Raitim kāzās būs 300 eiro vērtas "Gucci" kurpes. Turklāt, sarēķinot visas kāzu izmaksas, ģimenes pārtērējušas 50 eiro. Bet arī tam viņiem jau ir risinājums - samazinās plānotā alkohola iegādes daudzumu un arī kāzu tortes apmērus. Galvenais, ka kāzas būs!

Par desmit eiro pārtērējās arī Ievas un Artūra vecāki, bet Dmitrija un Darjas ģimenes ir pilnībā iekļāvušās kāzām paredzētājā budžetā, un būs gan apģērbs, gan gredzeni.

Interesanti, ka visas trīs ģimenes līgavainim izvēlējās zilas krāsas uzvalkus. Un, ja nu kādam no viņiem tas nepatiks, nākamajā raidījumā, kad notiks pirmskāzu vakariņas, būs iespēja vienu lietu samainīt.

   

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums no video

Tēmas