foto: AFP
Bilijs Bobs Torntons atklāj īsto iemeslu, kāpēc šķīries no Andželinas Džolijas
Torntons un Džolija bija precējušies no 2000. līdz 2003. gadam.
Slavenības
2018. gada 17. jūnijs, 11:06

Bilijs Bobs Torntons atklāj īsto iemeslu, kāpēc šķīries no Andželinas Džolijas

Jauns.lv

Aktieris Bilijs Bobs Torntons (62) pastāstījis, kāds tad savulaik bija īstais iemesls, kamdēļ izjukusi viņa un citas Holivudas zvaigznes Andželinas Džolijas (43) laulība. Viņš arī atklājis - daudzi trakie stāsti par viņu kopdzīvi ir krietni pārspīlēti.

Torntons un Džolija bija precējušies no 2000. līdz 2003. gadam. Par viņu kopdzīvi Holivudā joprojām klīst leģendas - abi esot nodarbojušies ar seksu limuzīnā, kas viņus vedis uz ballīti; abu mājā esot bijusi seksam domāta istaba, pilna neķītriem niekiem; abi ap kaklu nēsājuši pudelītes ar otra asinīm.

Andželina Džolija un Billijs Bobs Torntons

Andželina Džolija un Billijs Bobs Torntons apprecējās 2000. gada maijā pēc divu mēnešu ilga vētraina romāna. 2002. gadā pāris izšķīrās, ...

gallery icon
19

Torntons saka - tas viss esot pārspīlēts. "Ar tām asins pudelītēm ap kaklu bija pavisam vienkārši," izdevums "People" citē aktieri. "Mēs vienojāmies - hei, iedursim ar pildspalvu pirkstā, nedaudz apsmērēsim ar asinīm mūsu ķēdītes un tad, kad šķirsimies, nēsāsim tās. Bet līdz laikam, kad tas nonāca presē, baumas bija izaugušas līdz tam, ka mēs nēsājot ap kaklu spaini ar otra asinīm."

Pāris oficiāli izšķīrās 2003. gadā, bet kopā tad jau kādu laiku nedzīvoja. Kopdzīvi viņi pārtrauca dažus mēnešus pēc tam, kad Džolija adoptēja puiku no Kambodžas. Par adopciju viņi lēma abi kopā, bet dokumentos tomēr parādījās tikai Andželīnas vārds.

Tad nu sāka baumot, ka tieši nesaskaņas viedoklī par adopciju bijis Torntona un Džolijas šķiršanās iemesls. Citi savukārt klāstīja - pāris reti pavadot kopā laiku, jo daudz strādā un filmējas dažādās ASV un pasaules malās.

Torntons gan pavēstījis - tā gluži nav bijis. Viņī šķīrušies dzīvesveida dēļ. Viņš gribējis brīvo laiku pavadīt mājās, bet Džolija alkusi staigāt pa Holivudas burziņiem, tērzēt ar slavenībām un gozēties uz sarkanajiem paklājiem.

"Tas nu tiešām laikam ir tas vienīgais iemesls, kāpēc mēs joprojām neesam kopā," smej aktieris. "Mēs izvēlējāmies iet katrs savu dzīves ceļu." Viņš arī piebilst - neskatoties uz daudzajiem Holivudā pavadītajiem gadiem, joprojām jūtoties neērti blakus bagātiem un ietekmīgiem cilvēkiem.

"Man arī vienmēr šķita, ka es viņai neesmu pietiekami labs," tā Torntons, kas pēc šķiršanās no Džolijas publiski solījās nekad vairs neprecēties. Šo solījumu gan viņš 2014. gadā lauza - par sievu apņēma grimētāju Koniju Englandu, ar ko bija draudzējies 11 gadu. Šī Bilijam Bobam ir jau sestā laulība.