Salīdzini, kā skan "100 Debija" šogad un pirms 17 gadiem. VIDEO
Pirms 17 gadiem Latvijas deju mūzikas milži bija grupa „100 Debija”, kas triumfēja visos pasākumos pēc kārtas. Arī tagad Modris Skaistkalns un Agris Semēvics dažbrīd rosās mūzikas lauciņā.
Slavenības
2016. gada 15. marts, 11:40

Salīdzini, kā skan "100 Debija" šogad un pirms 17 gadiem. VIDEO

Jauns.lv

Šodien, kad Latvijas Nacionālajā operā un baletā risināsies Mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta Mikrofons” pasniegšanas ceremonija, klajā tiek laista no jauna ieskaņota grupas „100 Debija” dziesma „Kā viņa mani mīl”. Tās autors ir "100 Debijas" dalībnieks Agris Semēvics. 1999. gadā šī kompozīcija triumfēja kategorijā „Labākā deju mūzikas dziesma”.

Deviņdesmitajos gados radītās dziesmas „Kā viņa mani mīl”, kuras autori ir Modris Skaistkalns un Agris Semēvics, atkārtota ieskaņošana emocionāli un nedaudz vēsturiski ir saistīta ar šogad atzīmējamo „Zelta Mikrofona” 20. jubileju, tādējādi akcentējot šīs kompozīcijas jau reiz gūtos panākumus, saņemot prestižo balvu.

Ieraksts sadarbībā ar producentiem Lotaru Lodziņu, Jāni Kalvi un Pēteri Upelnieku šomēnes tika veikts „Labo ierakstu studijā”, tajā piedaloties arī ģitāristam Kasparam Zemītim.

Jāpiebilst, ka dziesma „Kā viņa mani mīl” ir iekļauta grupas „100 Debija” 1998. gadā izdotajā tāda paša nosaukuma albumā, kurš, līdzīgi kā tituldziesma, saņēma balvu kā labākais deju mūzikas albums.

Agris Semēvics – „Kā viņa mani mīl” (2016) „100. Debija” – „Kā viņa mani mīl” (1998)

 

Kasjauns.lv / Foto: Publicitātes, Agris Semēvics