foto: REUTERS
Pēc skaļajiem seksskandāliem Kevins Speisijs ir atpakaļ darbā
Kevins Speisijs pēc skaļajām apsūdzībām atgriežas uz lielajiem ekrāniem.
Kino
2018. gada 14. jūnijs, 09:40

Pēc skaļajiem seksskandāliem Kevins Speisijs ir atpakaļ darbā

Jauns.lv / LETA

Amerikāņu aktieris Kevins Speisijs pirmo reizi pēc plašu rezonansi izraisījušajām apsūdzībām par nepiedienīgu seksuālu uzvedību drīzumā atkal būs redzams uz lielajiem ekrāniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Filma "Billionaire Boys Club", kurā vienu no lomām atveido Speisijs, uz ekrāniem iznāks jūlijā. Tiesa gan, filma uzņemta jau pirms diviem gadiem labu laiku pirms skandalozo apsūdzību publiskas izteikšanas ar divām "Oskara" balvām godalgotajam aktierim.

Jau pēc apsūdzību izskanēšanas Speisijs pilnībā pazuda no Ridlija Skota filmas "All The Money In The World", kur viņam bija galvenā loma. Filmas materiāls tika pārfilmēts ar Kristoferu Plameru Speisija varoņa lomā. Uzņēmums "Netflix", kura seriālā "House of Cards" Speisijs atveidoja galveno lomu, sarāva saites ar aktieri.

Tomēr tagad Speisijs atgriezīsies uz lielajiem ekrāniem ar filmu "Billionaire Boys Club", kas ir balstīta patiesos notikumos par kādu noziedzīgu afēru Losandželosā 80.gadu sākumā. Citus filmas varoņus atveido Tarons Egertons, Emma Robertsa, Suki Voterhausa un Ansels Elgorts.

Apsūdzības seksuālā uzbrukumā, kurās minēts Speisijs, šobrīd izskata Losandželosas prokuratūra. Tiesa gan, pats aktieris nav nedz aizturēts, nedz apsūdzēts jelkādos noziegumos. Saistībā ar Speisiju tika veikta izmeklēšana Londonas Metropoles policijā par trim seksuāliem uzbrukumiem, no kuriem divi notikuši 2005., bet viens 2008.gadā. Tas ir laiks, kad Speisijs bija Londonas teātra "The Old Vic" mākslinieciskais direktors. Šo izmeklēšanu statuss nav zināms.

Aktieris Kevins Speisijs dzīvē un uz ekrāna

gallery icon
56