Slavenības
2018. gada 17. jūnijs, 14:02

Selēna Gomesa vairs nevēlas māju, ko nopirka pirms gada

Jauns.lv

Dziedātājai un aktrisei Selēnai Gomesai (25) jaunā māja Losandželosā tomēr īsti nav iepatikusies, jo gadu pēc iegādes viņa vēlas to pārdot. Par mazliet augstāku cenu, nekā to iegādājusies, taču šī starpība nav mērāma miljonos – kā to mēdz darīt citas slavenības, tirgojot savus apnikušos īpašumus.

foto: Scanpix/LETA
Selēna Gomesa.

Dziedātājai Selēnai Gomesai piederošais īpašums atrodas Losandželosas rajonā Studiositijā. Mūziķe māju pārdod par 2,799 miljoniem ASV dolāru.

Gomesa māju iegādājās vien pērnā gada maijā, par to samaksājot 2,24 miljonus ASV dolāru. Pa šo laiku viņa veikusi renovācijas darbus īpašumā esošajā viesu namiņā, tāpēc pārdošanas summa ir nedaudz augstāka.

Izskatās, ka Selēna Gomesa ir viena no retajām slavenībām, kas savu īpašumu pārdod par teju tādu pašu summu, kā iegādājusies, necerot papildus labi nopelnīt ar nekustamo īpašumu darījumu.

Selēna Gomesa pārdod pirms gada iegādāto māju

gallery icon
21

Galvenajā ēkā ir trīs guļamistabas un 300 kvadrātmetru liela kopējā apdzīvojamā platība. Mājā ir plaša viesistaba un ēdamzāle, kā arī sporta zāle un bibliotēka ar kamīnu.

Telpās ir ozolkoka grīdas. Pie mājas ir baseins, bruģēts iekšpagalms un lavandu dārzs, kā arī nesen renovēts visu namiņš.