foto: Juris Rozenbergs
Pārsteigumi Ģirta Ķestera somā - aktieris līdzi nēsā gan validolu, gan svētbildi
Aktieris Ģirts Ķesteris izrāda, ko nēsā līdzi somā.
Slavenības
2018. gada 13. jūnijs, 10:38

Pārsteigumi Ģirta Ķestera somā - aktieris līdzi nēsā gan validolu, gan svētbildi

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris (54) šovasar, dodoties ikdienas un darba gaitās, nēsā stilīgu ādas somu. Mākslinieks žurnālam "Kas Jauns" atklājis, kas viņam vienmēr un visur ir līdzi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizvadītajā nedēļā, dodoties prezentēt vasaras brīvdabas izrādi "Skroderdienas Silmačos", Ģirts Ķesteris izskatījās, kā izkāpis no žurnāla vāka.

Izrādes "Skroderdienas Silmačos" prezentācijas pasākums

Izrādes "Skroderdienas Silmačos 2018" prezentācijas pasākums.

gallery icon
67

Aktieris ikdienā savu stilu veido pats, iztiekot bez profesionāļu rekomendācijām, un gadu gaitā iemanījies izvēlēties gan to, kas pašam piestāv, gan saskaņot drēbes pēc toņiem un materiāliem.

Aktieris Ģirts Ķesteris izrāda, ko nēsā līdzi somā

Aktieris Ģirts Ķesteris izrāda, ko nēsā līdzi somā.

gallery icon
22

Pēdējā laikā viņš pasācis nēsāt ādas portfeli, kurā var ērti ietilpināt gan lugu eksemplārus, gan salikt citas nepieciešamās lietas. „Man tur ir krietna čupa ar lomu teksta lapām, pa vidu, skatos, arī nesen veikto dzirdes mērījumu rezultāti. Audiogrammu veicu, jo pēc daudziem filmu ieskaņošanā pavadītiem gadiem noārdījušās frekvences. Jutu, ka nedaudz pasliktinājusies dzirde, tāpēc devos pārbaudīt. Perfekta nav, un ar filmu dublēšanu esmu izlēmis vairs nenodarboties,” žurnālam "Kas Jauns" atklājis Ķesteris.

Vaicāts, ko vēl glabā somā, Ģirts, ielūkodamies nesamajā, teic, ka tur ir gan automašīnas, gan Rīgas, gan Valmieras dzīvokļa atslēgas. „Ir arī prezervatīvi, bet tos nerādīšu,” viņš pasmaida.

Svētbilde

„Lai gan esmu kristīts luterānis, man viena no īpašajām lietām ir pareizticīgo svētbilde. To iegādājos Maskavā jau ļoti sen, apmēram pirms gadiem desmit, un tā vienmēr atrodas man tuvumā. Svētbildi glabāju maisiņā, lai neapbružājas. Ar svētbildi jūtos svētīts un pasargāts, ejot ikdienas gaitās. Esmu ļoti ticīgs cilvēks, un man pat ir tāds ieradums, ka katru reizi, kad aizbraucu uz citu valsti, pirmā vieta, kur obligāti ieeju, ir baznīca. Nešķirojot pēc konfesijas.”

"Guess" lasāmās brilles

„Tās man vienkārši ir nepieciešamība. Smukas, stilīgas, bet labprātāk, protams, būtu izticis bez šā aksesuāra. Bet ko darīt, ja redze vairs nav tik izcila kā kādreiz?”

Validols

„Šis medikaments man vienmēr ir līdzi kā nodrošinājums grūtiem dzīves gadījumiem. Palīdz, piemēram, satraukuma brīžos.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās