Apskaužami daiļa 42 gadus veca caca dievina savu glamūrīgo dzīvi. FOTO. VIDEO
Trausls augums, milzīgas krūtis, platīnblondas krēpes un daudz botoksa – viņa plāno „nenolaisties” līdz pat 70 gadu vecumam un turpināt uzturēt Bārbijas izskatu.
Trakā pasaule
2016. gada 16. marts, 15:04

Apskaužami daiļa 42 gadus veca caca dievina savu glamūrīgo dzīvi. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Pēc viņas trauslā, tumšbrūnā auguma aprisēm nepateiksi, ka šī dāma ir piecu bērnu mamma. 42 gadus vecā Nanete Hamonda jau divdesmit gadu „uzlabo” savu fasādi un zvēr, ka neapstāsies pat 70 gadu vecumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savu pirmo krūšu palielināšanu „amerikāņu Bārbija” veica īsi pēc 21 gada sasniegšanas, un nu viņai pašai grūti atcerēties, kopumā cik ķirurģisku manipulāciju Nanete veikusi. Viņa gan zina teikt, ka skaistumam iztērētās summas mērāmas simtos tūkstošu dolāru.

Kundzei ir mīlošs vīrs, kurš uzskata, ka viņa sieva ir perfekta kā ārēji, tā arī kā māte un sieva; abi audzina piecus savus bērnus un dzīvo pārticīgu, glamūra un šiku pilnu dzīvi Ohaio štatā ASV. Nanete sava izskata dēļ ir populāra Instagram personība; viņai seko vairāk kā 27 tūkstoši mākslīgā skaistuma cienītāju. Viņa pati atzīts, ka izbauda dižošanos sociālajos tīklos, un visu foto autori ir viņas pašas bērni.

Jau kopš bērnības Hamonda kundze mīlējusi Bārbijas, un vēlāk apzināti sākusi tām līdzināties. Šobrīd, 42 gadu vecumā, viņas augums ir tikpat smalks un trausls kā lellītei, un lēdija katru dienu cītīgi strādā, lai uzturētu sevi formā. No dabas viņa ir brunete, taču nekad nav bijusi apmierināta ar šo matu krāsu; viņai šķitis, ka tikai blondas cirtas un milzīgas krūtis sievieti dara laimīgu.

Krūšu palielināšanu viņa veikusi trīs reizes, katru reizi uz arvien lielāku izmēru.

27 gadu vecumā viņa sāka strādāt par medmāsu plastiskās ķiurģijas klīnikā un tad arī   kļuva apsēsta ar plastikas ķirurģijas sniegtajiem brīnumiem, tostarp botokss un filleri tapa par Nanetes labākajiem draugiem. „Es to mīlu! Adatas man sniedz masāžu, un tā ir relaksējoša sajūta,” teic skaistule.

Visi Nanentes un Deiva bērni iet privātskolā, lai maksimāli pasaudzētu bērnus no tā, ka citi viņu māmiņu aprunā un izsmej. „Es zinu, ka cilvēki runā aiz muguras. Bet mēs esam iemācījuši bērniem stāvēt pāri ļaužu runām. Mēs esam laimīgi,” saka dzīvespriecīgā daiļava.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no „Mail Online”