"Zelta mikrofona" aizkulises. Kaukulis dižojas ar ragiem, meitenes rindā pie Rasima. FOTO
Tā arī nekļuva skaidrs, kurš kuram te liek ragus – Juris Kaukulis liek, jeb Jurim Kaukulim liek?
Slavenības
2016. gada 16. marts, 16:30

"Zelta mikrofona" aizkulises. Kaukulis dižojas ar ragiem, meitenes rindā pie Rasima. FOTO

Jauns.lv

Liela rosība un jestras izdarības Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta mikrofons 2015” ceremonijā, kā allaž norisinājās aizkulisēs. Kasjauns.lv piedāvā ekskluzīvu reportāžu.

Gaidot savu kārtu kāpt uz skatuves, mūziķi dzirksteļoja pa Latvijas Nacionālās operas un baleta aizskatuvi. Kasjauns.lv ievēroja, ka šajā pasākumā lielu daiļā dzimuma pārstāvju uzmanību baudīja TV seriāla „UgunsGrēks” Jezups jeb aktieris Kristaps Rasims, kurš šopavasar pošas kāzām ar dzīvesbiedri Baibu Neju.

Pagaidām vēl līgavaiņa statusā esošo Kristapu grimētavā apstāja neskaitāmas jaunkundzes, kas vēlējās ar aktieri nofotografēties. Meitenes pat stājās rindā, lai nerastos pārpratumi, kura pirmā varēs skriet klāt aktierim. Kristaps neslēpj, ka pie lielās uzmanības no daiļā dzimuma puses, turklāt dažāda gadagājuma dāmām, jau ir pieradis, un sieviešu apkampšana un kopīga fotografēšanās viņam ir ierasta ikdienas sastāvdaļa.

Simpātisku jaunkundžu kompānijā aizkulisēs sastapām arī grupas „Dzelzs vilks” solistu Juri Kaukuli. Viņš savas gaidāmās uzstāšanās dejotājām palīdzēja gan izvēlēties piemērotākos apavus, gan novērtēja priekšnesuma atribūtiku, piemēram, ragus, ko neliedza pat pielaikot viņa galvai.

Un, protams, kā vienmēr rosīga aizkulisēs bija Olga Rajecka un tikai Ralfs Eilands šoreiz bija tāds kā nedaudz saskumis.

Kas vēl norisinājās „Zelta mikrofona” apbalvošanas ceremonijas aizkulisēs, lūkojiet fotogalerijā.


Kasjauns.lv / Foto: Inta Mengiša