56 gadus veca kundzīte dzīvi bauda, jaunus puišus mīlēdama. VIDEO
Pēc divām laulībām šī sieviete uz vienaudžiem vairs neskatās. Viņa bauda dzīvi jaunu vīriešu sabiedrībā.
Trakā pasaule
2016. gada 17. marts, 13:58

56 gadus veca kundzīte dzīvi bauda, jaunus puišus mīlēdama. VIDEO

Jauns.lv

Pēdējo piecu gadu laikā šī jestrā lēdija tikusies ar vismaz 100 puišiem - glītiem un gados krietni jauniem. Angliete Geinora Evansa uzskata, ka gadi nav šķērslis mīlestībai, un viņas uzmanības lokā ir tieši jaunie vīrieši.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Tikšanās ar jauniem puišiem liek man justies seksīgai, iedvesmotai un spēka pilnai," teic Evansa, kurai jau vairākus gadus ir profils iepazīšanās vietnē, kurā savstarpēji komunicē nobriedušas dāmas un gados jauni vīrieši. Tagad jaunas tikšanās kļuvušas vēl vieglāk realizējamas, pateicoties mobilajai aplikācijai "Tinder" - visā pasaulē populāram "seksa rīkam".

Geinorai aiz muguras ir divas laulības, bet nu jau labu laiku juridiskas attiecības viņai nenāk ne prātā. Pusmūža dāma bauda dzīvi pilnu krūti un ņem no tās, ko tā dod! Viņa dodas uz bāriem, uz randiņiem un bauda jauno vīriešu pielūgsmi. Geinoras draudzene, viņas vienaudze, zina noslēpumu. "Vīrieši instinktīvi tiecas pie viņas, Geinora ir ļoti pievilcīga sava atvērtā rakstura un jautrās dabas dēļ," viņa teic.

Piemēram, viņai ir draudziņš Robs, par kura fizisko formu Geinora ir sajūsmā un glauda viņa trenēto presīti. "Diemžēl viņš šodien uzvilcis džemperi... es palūgšu, lai viņš to novelk," ar savu draugu publiku iepazīstina jestrā dāma.

Viņai ir divas pieaugušas meitas, un laikā, kad Geinora sāka savu aktīvo saviesīgo dzīvi, viņu attieksme nebija viennozīmīga. Taču ar laiku viss nostājās savās vietās. "Sākumā šķita, ka viņa sevi apkauno," saka meita Laura, "taču ar laiku pieradu un sapratu, ka viņai jādzīvo tā, kā pati vēlas!" Tagad nereti viņa izklaidējas kopā ar meitām un saviem gados jaunajiem "toyboy" draudziņiem. Vairāk par seksapilo dāmu skaties video!

Kasjauns.lv

Tēmas