Britnijas bijušais nosvin dzimšanas dienu Lasvegasā ar striptīza dejotājām. FOTO
Britnijas Spīrsas bijušais vīrs Kevins Federlains nolēmis uzrīkot sev dzimšanas dienas ballīti striptīza klubā Lasvegasā. Viņš iegādājies šo to no pikantas veļas arī sievai Viktorijai, kura pavadīja vīru uz viņa trakulīgo ballīti.
Slavenības
2016. gada 17. marts, 18:25

Britnijas bijušais nosvin dzimšanas dienu Lasvegasā ar striptīza dejotājām. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas bijušais vīrs un abu dēlu tēvs, bijušais dejotājs Kevins Federlains paviesojies Grēka pilsētā Lasvegasā, kur visnotaļ pikantā veidā atzīmējis savu dzimšanas dienu. Tur sešu bērnu tēvs izklaidējies ar striptīza dejotājām.

Kevins Federlains, kuram ir seši bērni no trim sievietēm, savu 38. dzimšanas dienu nolēmis atzīmēt Lasvegasā. Nedēļu pirms īstā datuma viņš lustīgi ballējies striptīza klubā „Crazy Horse III”. Jubilārs iepozējis kopā ar trūcīgi ģērbtajām dejotājām un ar attēliem padalījies arī sociālajos tīklos. Kādā no tiem viņš redzams apmierinātu smīnu sejā, apskāvis divas melnā caurspīdīgā apakšveļā tērptas brunetes.

Kevinam, kurš divarpus gadus ir precēts ar divu savu jaunāko bērnu māti, bijušo volejbolisti Viktoriju Prinsu, mājās nenāksies taisnoties par pikantajām jubilejas svinībām. Uz ballīti striptīza klubā viņš bija ieradies kopā ar sievu Viktoriju. Viņa atbalstīja vīru izklaidēs arī tad, kad Kevins nolēma izmēģināt naudas pistoli un ar banknotēm „apšaudīt” formīgās veļā tērpās dejotājas.

Īstajā dzimšanas dienas datumā, 21. martā, Federlains no jauna varēs atmiņā atsaukt pikanto ballīti. Viņš striptīza kluba veikaliņā iegādājies šo to no pikantās apakšveļas arī sievai Viktorijai.

Federlaina ballīti striptīza klubā apmeklēja arī viņa brāļi Kriss un Patriks, kā arī draugi.

Kevins šajā vakarā ne tikai izklaidējās, vērojot trūcīgi ģērbtās daiļavas, bet arī pats kāpa uz skatuves, demonstrējot savas dīdžeja prasmes.

Arī Federlaina bijusī sieva un dēlu Šona Prestona un Džeidena Džeimsa māmiņa, popzvaigzne Britnija Spīrsa, uzturas Lasvegasā. Viņa tur jau divus gadus priecē publiku ar savu šovu „Piece Of Me”. Lai arī bērnu dēļ dziedātāja spējusi izveidot visnotaļ labas attiecības ar bijušo vīru, uz trakulīgo ballīti viņa tomēr neieradās.

Britnija un Kevins bija precēts pāris no 2004. gada līdz 2007. gadam.

Kevinam ir seši bērni. Divi no draudzenes Šaras Džeksones, divi no Britnijas Spīrsas un divi no pašreizējās sievas Viktorijas.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram