Ar jauku koncertu prezentē tautas mīlētāko dziesmu izlasi. FOTO
Mūzikas ierakstu diska "Alfas mīlētāko dziesmu izlase" prezentācijā „Zelta mikrofona” „mamma” Elita Mīlgrāve izteica arī pateicību „Alfas” vadītājai Lienei Apinei par atbalstu mūzikas ierakstu gada balvas rīkošanā.
Slavenības
2016. gada 18. marts, 11:44

Ar jauku koncertu prezentē tautas mīlētāko dziesmu izlasi. FOTO

Jauns.lv

Tirdzniecības parkā „Alfa” prezentēts mūzikas ierakstu disks "Alfas mīlētāko dziesmu izlase". Turpat apskatāma arī mākslinieka Harija Grundmaņa darbu izstāde, kur viņš savā skatījumā plakātos attēlojis Mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta mikrofons” laureātus.

Ceturtdienas pēcpusdienā tirdzniecības parkā notika mūzikas ierakstu izlases prezentācijas pasākums, kura laikā tika atklāta Harija Grundmaņa darbu izstāde un dienasgaismu ieraudzīja jaunizdotais disks. Sirsnīgajā pasākumā ar dziesmām „Alfas” apmeklētājus priecēja gan „Dzelzs Vilks”, gan grupa „Otra puse” un Antra Stafecka un citi, kā arī varēja pavērot, kā savus darbus rada mākslinieks Harijs Grundmanis.

"Zelta mikrofonā" kategorija "Alfas gada dziesma" iekļauta jau astoto gadu. Šogad ceturto reizi "Alfas gada dziesmas" titulu un dāvanu karti 1500 eiro vērtībā ieguva grupa "Prāta vētra", kuras kompozīcija "Ziemu apēst" izpelnījās vislielāko sabiedrības atbalstu. Tālākajās vietās palika grupa "Musiqq" ar dziesmu "Silta sirds" un Dons ar dziesmu "Dieviņš". "Alfas" vadītāja Liene Apine pastāstīja, ka par "Prāta vētras" dziesmu "Ziemu apēst" klausītāji nobalsojuši ar vairāk nekā 32 000 žetonu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders