foto: instagram.com/manszelmerlow
"Eirovīzija 2038, mēs jau nākam!" Eirovīzijas zvaigzne Selmerlēvs paziņo, ka kļuvis par dēliņa tēti
"Esi sveicināts pasaulē, tu perfektais, mazais supervaroni! Eirovīzija 2038, mēs jau nākam," pozējot ar līgavu un nule dzimušo dēlu, joko laimīgais tēvs Monss Selmerlēvs.
Slavenības
2018. gada 26. maijs, 12:29

"Eirovīzija 2038, mēs jau nākam!" Eirovīzijas zvaigzne Selmerlēvs paziņo, ka kļuvis par dēliņa tēti

Jauns.lv

2015. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājs zviedrs Monss Selmerlēvs (31) ar savu līgavu britu aktrisi Kjāru Džonsoni (30) kļuvuši par vecākiem. Ģimenē nule piedzīvots priecīgs notikums - pasaulē nācis pirmdzimtais.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar līksmo vēsti pāris ir padalījies sociālajā tīklā Instagram. Eirovīzijas zvaigzne tur ievietojusi pašbildīti jeb selfiju, kurā redzams pozējot ar mīļoto Kjāru un nule dzimušo dēlu.

Welcome to the world you perfect little superhero. Eurovision 2038 - here we come!

A post shared by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

"Esi sveicināts pasaulē, tu perfektais, mazais supervaroni! Eirovīzija 2038, mēs jau nākam," jokoja laimīgais tēvs.

Monsam šis ir pirmais bērns, savukārt Kjārai no iepriekšējām attiecībām jau ir trīs gadus vecs dēls. Mūziķis puisīti audzina kā savējo - daudz laika pavada kopā, abi uzspēlē bumbu un iesaistās citās aktivitātēs.

Monss un Kjāra iepazinās 2016. gada vasarā draugu kāzās. Aktrise toreiz absolūti nebija sajūsmā par Eirovīzijas uzvarētāju, taču Monss gluži pretēji - iemīlējās viņā no pirmā skatiena.

Tomēr nejaušā iepazīšanās drīz vien pārauga romantiskās attiecībās. Abi pārcēlās uz Kjāras dzimto Londonu, un 2017. gada jūlijā mūziķis savu mīļoto bildināja.

Monss Selmerlēvs ar dziesmu "Heroes" 2015. gadā sajūsmināja Eirovīzijas fanus un kļuva par konkursa uzvarētāju. Latviju togad pārstāvēja Aminata, kura ar dziesmu "Love Injected" izcīnīja 6. vietu.

Manss Zelmerlovs uzvar 2015.gada Eirovīzijas dziesmu konkursā

Uzvaru Eirovīzijas dziesmu konkursā izcīnījusi Zviedrija, kurai tiesības nākamgad rīkot populāro konkursu ar dziesmu "Heroes" atnesa dziedātājs Manss Zelmerlovs. Otrajā vietā ...

gallery icon
12

Eirovīzijas uzvarētāja Monsa Selmerlēva koncerts Rīgā

2015. gada 13. oktobrī „Eirovīzijas 2015” uzvarētājs Monss Selmerlēvs uzstājās Rīgā, koncertzālē „Palladium”. Viņa koncertu iesildīja latviešu dziedātāja Aminata Savadogo.

gallery icon
33
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās