foto: AP
Holivudas "seksa monstrs" Vainstains ierodas policijā; rokudzelžos gaida apsūdzības
Hārvijs Vainstains, rokudzelžos slēgts, tiek pavadīts no Ņujorkas policijas iecirkņa uz Manhetenas tiesu.
Pasaulē
2018. gada 25. maijs, 16:38

Holivudas "seksa monstrs" Vainstains ierodas policijā; rokudzelžos gaida apsūdzības

Kasjauns.lv

Bijušais Holivudas producents Hārvijs Vainstains, kuru apvaino par apmelošanu, seksuālu uzmākšanos un godīgas konkurences noteikumu pārkāpšanu, pieteicies policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hārvijs Vainstains piektdien ieradies Ņujorkas policijas 1. iecirknī, kur viņam drīzumā tiks izvirzītas apsūdzības.

Hārvijs Vainstains piesakās policijā un pēc tam rokudzelžos tiek nogādāts tiesā

Seksuāla rakstura noziegumos apsūdzētais bijušais Holivudas producents Hārvijs Vainstains piesakās policijā un pēc tam rokudzelžos tiek nogādāts tiesā.

gallery icon
16

Vispirms Vainstains, padusē pasitis trīs grāmatas, ieradās iecirknī, bet pēcāk, jau slēgts rokudzelžos, tika nogādāts Menhetenas tiesā.

Pēc tam, visticamāk, Vainstains tiks atbrīvots pret drošības naudu un viņam tiks uzlikta elektroniska izsekošanas ierīce.

foto: AFP
Hārvijs Vainstains, rokudzelžos slēgts, ierodas Manhetenas tiesā.

Ņujorkas policija informē - bijušo producentu apsūdzēs izvarošanā, noziedzīgā dzimumaktā, seksuāla rakstura aizskaršanā; kopā vismaz divās atsevišķās epizodēs.

Vainstainam apsūdzības tiks izvirzītas gandrīz astoņus mēnešus pēc tam, kad klajā nāca ziņas, ka Vainstainu par seksuālu uzmākšanos apsūdz virkne aktrišu, to vidū Holivudas zvaigznes Ešlija Džada, Gvineta Paltrova, Rouza Makgovana, Selma Haijeka. Vainstains no sabiedrības acīm pazuda - devās uz Arizonu.

Nu pēc mēnešiem ilgas izmeklēšanas, ko veikuši Ņujorkas, Losandželosas un Londonas likumsargi, šķiet, prokurori savākuši pietiekami daudz pierādījumu, lai Vainstainam spētu izvirzīt nopietnas apsūdzības.

Ietekmīgais producents gan vienmēr ir liedzies, ka būtu ar kādu nodarbojies ar seksu vai veicis seksuāla rakstura darbības bez viņas piekrišanas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās