foto: Facebook
Draudzene izteica ultimātu: "Vai nu suns, vai aizeju es" - vīrieša atbilde uzspridzināja internetu
Ko darīt, ja kāds otram izsaka ultimātu: "Tavs mīlulis vai es?"
Trakā pasaule
2018. gada 19. maijs, 11:39

Draudzene izteica ultimātu: "Vai nu suns, vai aizeju es" - vīrieša atbilde uzspridzināja internetu

Jauns.lv

Tas ir smagi un negodīgi, kad kāds, kurš ir attiecībās, dzīvnieka dēļ tās vēlas pārtraukt. Ko darīt, ja kāds otram izsaka ultimātu? Tavs mīlulis vai es?

Kāds vīrietis no Virdžīnijas štata Roanoke salas tīmekļa vietnē "Craigslist" ievietoja jautru sludinājumu, kurā meklē jaunas mājas viņa egoistiskajai draudzenei, jo sieviete vēlējusies, lai viņš atbrīvojas no savas bīgla kucītes Mollijas.

Viņš šo sludinājumu ievietoja sadaļā "Mājdzīvnieki".

Lūk, kas tajā bija vēstīts: "Manai draudzenei nepatīk mans bīgls Mollija. Tāpēc man jāatrod viņai jaunas mājas. Viņa ir no tīrasiņu šķirnes un nāk no turīgas vides. Ar mani tā ir bijusi 4 gadus. Viņai patīk spēlēt spēles, bet nav pilnībā apmācīta. Viņai ir gari mati, tāpēc sanāk dārga uzturēšana, īpaši nagi, bet viņa ar tiem lepojas."

"Viņai patīk būt nomodā pa naktīm, bet gulēt kamēr es strādāju. Viņa ēd tikai labāko, visdārgāko barību," viņš turpina. "Nekad nesagaidīs tevi pie durvīm pēc garas darba dienas, kā arī nesniegs mīlestību, kad jūties noskumis. Nekož, bet var būt ļoti ļauna!"

Vai šis suns neizklausās pēc lielākā murga?

"Tātad... vai kāds ir ieinteresēts manā 30 gadus vecajā, egoistiskajā, ļaunajā un mantkārīgajā draudzenē?" viņš jautā.

"Nāciet un paņemiet! Es un mans suns vēlas, lai viņa pēc iespējas ātrāk atrod jaunas mājas."

Visticamāk, ka pāris vairs nav kopā.

"Sunīti nekādā gadījumā nevajag pamest. Tas ir tavs bērns, nevis tikai suns. Trauma, ko nodarāt mājdzīvniekiem tos pametot, ir ļoti liela. Draudzenes nāk un iet, bet bērniņi paliek mūžīgi," komentārā rakstīja kāda persona.