foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Upuris vai pasūtītāja?" Maligina meitas savas pamātes Elīnas paziņojumus dēvē par provokāciju
Uzņēmēja Valērija Maligina mantojuma aizgādne Irina Maligina (pa kreisi) savu pamāti Elīnu Maliginu vaino provocēšanā.
Slavenības
2018. gada 18. maijs, 12:20

"Upuris vai pasūtītāja?" Maligina meitas savas pamātes Elīnas paziņojumus dēvē par provokāciju

Jauns.lv

“Elīna Maligina mēģina pretlikumīgi iejaukties “Olainfarm” darbībā un tīši kavēt mantojuma procesu,” savā paziņojumā saistībā ar pagājušā gada 9. decembrī mirušā “Olainfarm” valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina atraitnes Elīnas Maliginas pēdējo dienu izteikumiem uzsver Valērija meitas Irina Maligina un Nika Saveļjeva.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vakar pievakarē Elīna Maligina sarunā ar Jauns.lv informēja, ka nu jau pavisam ir izbrīnīta par savu pameitu Irinas un Nikas, kā arī viņu advokātu rīcību. “Bijām vienojušies, ka parakstām mierizlīgumu un mēs ar māsām šķiramies kā draudzenes. Māsām vajadzēja tikai ierasties un parakstīt viņām ļoti izdevīgu mierizlīgumu, bet viņas neatnāca,” teica Elīna Maligina.

“Man tiešām ir radusies pārliecība, ka meitas iet jau zināmu cilvēku pavadā, jo citādi es tiešām nespēju izskaidrot vienkāršas loģikas nepieņemšanu. Neesmu pameitas redzējusi pēdējos mēnešus, vai tik ar viņām nav noticis, kas ļoti slikts, vai nav kādas problēmas. Es nespēju saprast, kā pilngadīgi cilvēki šādi var kaitēt tēva uzņēmumam, un nepielikt punktu mantojuma sadalei. Es vienošanās projektā piekrītu pat uz mazāku daļu mantojuma, nekā man pienākas pēc likuma, nāku pretī, lai izbeigtu strīdus, nesaskaņas un iespējamas nesaprašanās. Dzīvosim taču mierā un saticībā, ļausim uzņēmumam loģiski darboties. Es aicinu Irinu un Niku – liekam punktu mantojuma lietai un šķiramies!” pameitas aicināja Elīna Maligina.

Valērijs Maligins (1965 - 2017)

Valērijs Maligins (1965. - 2017.)

gallery icon
19

Valērija Maligina divas vecākās meitas Irina Maligina un Nika Saveļjeva Elīnas Maliginas  nu nākušas klajā ar savu versiju par notiekošo. Pamātes paziņojums par it kā plānoto vienošanās parakstīšanu par mantojuma sadali esot nepatiess apgalvojums un provokācija.

“Rodas pamatots jautājums, vai visi šie paziņojumi, celtās prasības ir Elīnas Maliginas vārdi un idejas? Vai tiešām tā ir viņa, kura vienlaicīgi apmelo tēvu, ceļot nepamatotas un apmelojošas prasības, ir gatava no vārdiem atteikties par naudu. Bet, nesaņemot tūlītēju vēlmju izpildi, ir gatava turpināt savu apšaubāmo un negodprātīgo rīcību?

Ļaudis ierodas uz Valērija Maligina testamenta nolasīšanu

Mūžībā aizgājušā farmācijas kompānijas "Olainfarm" vadītājs un līdzīpašnieks Valērijs Maligins testamentu sastādījis pirms laulībām ar aktrisi Elīnu Maliginu, un visus ...

gallery icon
48

Patiess ir tikai tas, ka sarunas, kas viņai ļautu pretendēt uz daudzu miljonu eiro izmaksu, bija procesā. Šādi vienpusēji un ultimatīvi paziņojumi nav veids, kā panākt vienošanos. Mums ir pamatotas bažas, ka šāda negodprātīga rīcība ir mēģinājums attaisnot tuvākā nākotnē plānotas darbības pret AS “Olainfarm” no Elīnas Maliginas un viņas padomdevēju puses, pretēji uzņēmuma un mantinieku interesēm. Visticamāk, šāda rīcība ir veids kā radīt ieganstu un savlaicīgi attaisnot mēģinājumu pretlikumīgi iejaukties uzņēmuma darbībā,” uzsver pāragri mirušā uzņēmēja meitas.

Iepriekš izskanēja runas, ka Valērija Maligina īpašumu vērtība lēšama ap 70 miljoniem eiro. Elīnai pēc likuma no tiem pienākas 1/8 daļa, kas izmaksājama naudā. Saistībā ar dažādiem iesniegumiem policijā un Elīnas Maliginas iesniegumu Rīgas rajona Jūrmalas tiesu namā, kur viņa apstrīd Valērija Maligina atstāto testamentu, kurā viņas vārds nav atrodams. Mantojuma lieta juridiski uz priekšu varētu sākt virzīties tikai septembrī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās