Neticami: Heidija Kluma kautrējas un nervozē pirms bikini uzvilkšanas. FOTO
Vācu supermodele Heidija Kluma teic, ka staigāt pa pludmali peldkostīmā, viņai esot pagrūti. Tā tomēr ir sabiedriska vieta un mazliet neērti svešu cilvēku acu priekša gozēties „tikpat kā kailai”.
Slavenības
2016. gada 20. marts, 18:40

Neticami: Heidija Kluma kautrējas un nervozē pirms bikini uzvilkšanas. FOTO

Jauns.lv

Supermodele Heidija Kluma (42) kautrējoties ikreiz, kad jāuzvelk bikini? Tas izklausās pēc joka! Kā nekā viņa bijusi prestižā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” eņģelis un brīvdienās labprāt sauļojas bez krūštura...

Viesojoties sarunu šovā „Lorraine”, visiem par pārsteigumu, 42 gadus vecā vācu supermodele Heidija Kluma atzinusies, ka aizvien jūtas neērti, kad jāvelk bikini. „Staigāt peldkostīmā vienmēr ir grūti, jo tu taču atrodies sabiedriskā vietā,” norādījusi supermodele.

„Ar apakšveļu ir citādi, jo tajā tu ģērbies tikai sev. Taču man reizēm ir neērti staigāt pa pludmalei „tikpat kā kailai”,” apgalvo Kluma.

Meitenēm, kas sapņo kļūt par modelēm, Heidija devusi sekojošu padomu: „Vienmēr esat patiesas pret sevi!”

„Ieskatoties spogulī, jums jābūt apmierinātām ar to, ko redzat,” topošās modeles pamāca šīs industrijas veterāne. Heidija uzskata, ka ir svarīgi nedarīt sev pāri, ievērojot nenormālas diētas, tikai tāpēc, ka to vēlas kāds cits. Meitenei jāprot noturēt augsta pašapziņa. Apmierinātība pašai ar sevi esot īpaši svarīga tieši karjeras sākumposmā. Kamēr esi mazpazīstama modele (kādu ir tūkstošiem), citiem tavas izjūtas neinteresē.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press