foto: Instagram
VIDEO: Uzmini - par kuru dārzu rūpējas Pugačova, bet kuru iekopj Vaikule?
Kurš dārzs Vaikulei, kurš Pugačovai?
Slavenības
2018. gada 17. maijs, 06:18

VIDEO: Uzmini - par kuru dārzu rūpējas Pugačova, bet kuru iekopj Vaikule?

Kasjauns.lv

Sociālajos tīklos ar video no savas pils apkārtnes padalījies Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas vīrs humorists Maksims Galkins. Video redzams viņa un dzīvesbiedres piemājas dārzs, kuru nu var salīdzināt ar dziedātājas Laimas Vaikules iekopto lauciņu.

Pirms kāda laika Vaikule saviem sekotājiem sociālajos tīklos padižojās ar video, kurā nodemonstrēja, kā tagad izskatās viņas miera ostā – Jūrmalas piemājas dārzā.

Laima atrādīja, ka viņas dārzā vērojama tādu krāsu palete, ar kādu lepoties būtu gatavs katrs no Latvijas ierindas dārzkopjiem.

Nupat sociālajos tīklos savu pili un ieskatu piemājas dārzā nodemonstrējis arī Galkins. Viņš ar Allu un pāra abiem dvīņiem iekārtojies greznā namā Maskavas pievārtē.

Tagad ar īsa “Instagram” video palīdzību iespējams kaut nedaudz ielūkoties Pugačovas un Galkina īpašuma pagalmā, novērtēt pili no ārpuses, aplūkot ierīkoto amfiteātri un aplūkot sastādītos zaļumus un puķes.

Un katrs var novērtēt un salīdzināt – kādi košumkrūmi aug Vaikules daiļdārzā, bet kāds ir Pugačovas ģimenes rosīšanās rezultāts viņu pagalmā.