Pedofilu sapnis: cilvēki sašutuši par internetā nopērkamajām seksa lellēm bērnu izskatā
Dažas no meitenīšu lellēm smaida, bet citas izveidotas skumīgas, vēl dažām sejā redzamas asaras un sāpes. To radītājs apgalvo, ka tas darīts, lai izdabātu dažādajām klientu vēlmēm.
Trakā pasaule
2016. gada 21. marts, 23:00

Pedofilu sapnis: cilvēki sašutuši par internetā nopērkamajām seksa lellēm bērnu izskatā

Jauns.lv

Austrāliete Melisa Evansa patformā Change.org izveidojusi petīciju, kurā lūdz aizliegt valstī ievest un tirgot seksa lelles mazu meitenīšu izskatā.

Japāņu kompānija "Trottla" ražo un pārdod lelles, kuru izskats un izmērs atbils īsta bērna proporcijām. Tās aprīkotas ar regulējamu siltumu un kustināmām locītavām. Sociālo tīklu lietotāji ir sašutuši par interneta veikalos pieejamo lelli, kuru nosaukuši par "seksa rotaļlietu pedofiliem un nekrofiliem".

Kompānijas dibinātājs Šins Takagi kā pirmais pasaulē sācis ražot seksa robotus pedofiliem, apgalvojot, ka tādējādi tos neitralizē un pasargā īstus bērnus no viņu uzbrukumiem. Viņš šīs lelles ražo un pārdod visā pasaulē jau 10 gadus.

Takagi, kurš publiski atklājis, ka pašam ir noslieces uz pedofiliju, apgalvo, ka nav iespējams mainīt pedofilu seksuālo orientāciju un ka lelles izmantošana kalpo kā aizstājējs, kas apmierina viņu vajadzības un tādējādi pasargā no reālu dzimumnoziegumu izdarīšanas.

"Es juridiskā un ētiskā ceļā palīdzu cilvēkiem piepildīt savu vēlmi," saka Takagi. Viņš apgalvo, ka bieži saņēmis vēstules no saviem klientiem, tajā skaitā arī ārstiem, skolotājiem un slavenībām, kuri atdzīst: "Pateicoties jūsu lellei es varu atturēties no nozieguma izdarīšanas."

Taču Melisa Evansa, māte un vecmāmiņa, apgalvo, ka šādas lelles tikai normalizēs seksuālās attiecības starp pieaugušajiem un bērniem, līdz brīdim, kad pedofils saņemsies izdarīt pāri īstam bērnam.

"Es neticu, ka tas ir piemērots līdzeklis, kas atturēs no seksuālas vardarbības pret bērniem," raksta kāda sieviete, kura aicina arī citus parakstīt petīciju, lai aizliegtu lelles tirdzniecību.

Petīciju var parakstīt šeit: https://www.change.org/p/annastacia-palaszczuk-the-premier-of-queensland-child-sex-dolls-are-not-a-game#petition-letter


Kasjauns.lv/Foto: Trottla.net, ekrānuzņēmums no change.org