Divas minūtes kauna un 140 miljoni kabatā! Cīkstoņa Halka Hogana seksa sāga
Bijušais cīkstonis, uzliekot “ragus” bijušajam draugam, pārguļot ar viņa sievu, tiks pie 140 miljoniem ASV dolāru. Tikai tāpēc, ka video ar šo seksiņu tika nopludināts internetā.
Slavenības
2016. gada 23. marts, 04:45

Divas minūtes kauna un 140 miljoni kabatā! Cīkstoņa Halka Hogana seksa sāga

Jauns.lv

Divas minūtes kauna un nu peldies miljonos! Tā varētu teikt par Halku Hoganu, jo ASV tiesas zvērinātie pirmdien par 25 miljoniem dolāru (22 miljoniem eiro) palielinājuši kompensāciju, kas interneta vietnei "Gawker" par seksa video nopludināšanu būs jāizmaksā bijušajam cīkstonim.

Hogans tiesā liecināja, ka seksa video fragments, kurā viņš redzams kopā ar toreizējā drauga Toda "Bubba the Love Sponge" Klema sievu Heteri, viņu apkaunojis gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. "Es biju pilnīgi pazemots," teica Hogans, īstajā vārdā Terijs Bollea. 62 gadus vecā Hogana advokāts norādīja, ka video skatīts apmēram septiņus miljonus reižu.

Vispirms piektdien zvērinātie lēma, ka vietnei par nepilnas divas minūtes garā video nopludināšanu jāmaksā Hoganam 115 miljonu dolāru (102 miljonu eiro) kompensācija. Šonedēļ kompensācijas apjoms tika palielināts līdz 140 miljoniem dolāru (124 miljoniem eiro). Vietne "Gawker" jau iepriekš paudusi gatavību pārsūdzēt zvērināto lēmumu.

Kasjauns.lv,LETA/Foto: Vida Press

Tēmas