69 gadus vecā Šēra fotogrāfijā ar savu 90 gadus veco mammu. FOTO
Šēra un viņas mammas pārsteidz pasauli. Ja vecums var atnākt šādi, tad no tā nebūtu jābaidās!
Slavenības
2016. gada 23. marts, 05:24

69 gadus vecā Šēra fotogrāfijā ar savu 90 gadus veco mammu. FOTO

Jauns.lv

Bailes no vecumdienām nodarbina daudzu prātus. Jau pati doma par krunciņām un skaistuma lēnu izzušanu liek „pārskriet skudriņām”. Lai reizi par visām reizēm atmestu šīs bailes, ir vērts paskatīties un 69 gadus veco dziedātāju Šēru un viņas 90 gadus veco mammu. Tā vien šķiet, ka šīs dāmas būtu pārdevušas dvēseli pašam nelabajam apmaiņā pret mūžīgu skaistumu!

Dziedātāja Šēra savā „Twitter” blogā publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar mammu – bijušo aktrisi, modeli, dziedātāju un komponisti Džordžiju Holtu. „Tā mūsu ģimenē izskatās septiņdesmitgadīgas un deviņdesmitgadīgas sievietes. Turklāt mamma nav lietojusi kosmētiku!” – attēla komentārā uzrakstījusi Šēra, kura savu apaļo 70. dzimšanas dienu atzīmēs šā gada maijā.

Dziedātājas sociālo tīklu sekotāji bija sajūsmā. Tūkstošiem fanu dalījās ar šo ziņu un rakstīja pārsteiguma pilnus komentārus. Fani neslēpa savu sajūsmu par to, kā gan tik cienījamos gados iespējams saglabāt tik jaunavīgu izskatu un skaistumu. Šērai acīmredzami šī diskusija patika, tāpēc viņa faniem atklājusi vēl šo to. „Es neko neesmu darījusi ar šo fotogrāfiju. Kāpēc? Mammai ir tikai pāris krunciņu. Viņa uzskata, ka tā ir burvestība,” uzsver dziedātāja.

Šēra pastāstījusi, ka viņas mammai ir brīnišķīga āda. „Viņas mammai, manai vecmāmiņai, arī tāda bija,” norāda popzvaigzne. „Viņai bija gados jauns draugs, bet trīs dienas pirms viņa aizgāja no šīs dzīves, omīte viņam teica: „Man vajadzīgs pedikīrs!””

Šēras mamma Džordžija Holta bijusi precēta ar sešiem vīriešiem, turklāt ar diviem no viņiem pat divas reizes. Džordžijas pirmais vīrs bija Džons Sarkisjans. Šajā laulībā pasaulē nāca viņas meita Šēra, kuras īstais vārds ir Šerilina Sarkisjana. Džordžijai ir vēl viena meita – Džordžanna Lapjēra (64), kura ir aktrise. Holtai ir divi mazbērni, kurus viņai dāvinājusi meita Šēra – Čezs Bono (kurš pasaulē nāca kā meitene Čestitija) un Elija Blū Almans.

   


Kasjauns.lv /  Foto: Twitter, Vida Press