foto: Instagram
VIDEO: Lauras Rizzotto pirmie soļi uz Eirovīzijas skatuves
Latviju Eirovīzijā šogad pārstāvēs Laura Rizzotto.
Slavenības
2018. gada 2. maijs, 16:36

VIDEO: Lauras Rizzotto pirmie soļi uz Eirovīzijas skatuves

Kasjauns.lv

Vakar devusies uz Portugāli, kur norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkurss, mūsu pārstāve Laura Rizzotto jau iemēģinājusi Eirovīzijas skatuvi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kopā ar Latvijas pārstāvi uz Portugāli devās arī viņas bekvokālisti Iluta Alsberga, Antra Kūmiņa, Kristīne Pastare un Edgars Zvirbulis, skaņu režisors Pablo San Martin, Lauras mamma un menedžere Adriana Rizzotto, kā arī Latvijas delegācijas vadītāja Zita Kaminska.

Lisabonā delegācijai pievienojies arī fotogrāfs un operators Kevin Chiu, kas iemūžinās Lauras Rizzotto gaitas Portugālē.
Tērpu un stilu Lauras Rizzotto Eirovīzijas priekšnesumam ir veidojusi zīmola “Baronessa” dizainere Marta Bērzkalna. Lai sagatavotu lielās skatuves priekšnesumu, ar Lauru strādāja arī horeogrāfe Līga Liberte.

Eirovīzijas dziesmu konkurss, kas šogad norisināsies jau 63. reizi, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā notiks pirmo reizi, pateicoties Salvadora Sobrala uzvarai pērn ar dziesmu “Amar pelos dois”.

Kopumā konkursā piedalīsies 43 dalībvalstis un finālisti tiks noskaidroti divos pusfinālos, kas notiks 8. maijā un 10. maijā. Izšķirošā cīņa par uzvaru šī gada dziesmu konkursā norisināsies lielajā finālā 12. maijā.

Laura Rizzotto dodas uz Eirovīzijas konkursu Portugālē

Laura Rizzotto dodas uz Eirovīzijas konkursu Portugālē.

gallery icon
19

Laura Rizzotto konkursa uzstāsies otrajā pusfinālā ar 14. kārtas numuru. Latvijas pārstāvei būs jākonkurē ar Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas pārstāvjiem.
Taču vēl pirms tam, 9. maijā, Lauru Rizzotto gaidīs pirmais lielais pārbaudījums – ģenerālmēģinājums, kuru vērtēs arī starptautiska žūrija.