foto: LETA
Mantas dalīšana, meli, apvainojumi, sieviešu skandalēšanās: kas īsti notiek 5 mēnešus pēc Maligina nāves
Valērijs un Elīna Maligina.
Slavenības
2018. gada 2. maijs, 06:32

Mantas dalīšana, meli, apvainojumi, sieviešu skandalēšanās: kas īsti notiek 5 mēnešus pēc Maligina nāves

Kasjauns.lv

Pāragri mirušā “Olainfarm” valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina meitas it kā uz laiku pazudušās “Gucci” somas sakarā aicina pašai atraitnei Elīnai Maliginai padomāt un atklāti pateikt, ko viņa pati darīja pēc vīra nāves.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kas īsti notiek ar 70 miljonu vērto mantojumu?

Iespēju robežās ir apzināta pagājušā gada 9. decembrī pēkšņi nomirušā Latvijas 7. bagātākā cilvēka Valērija Maligina manta, par kuru iepriekš tika runāts, ka tās vērtība varētu būt aptuveni 70 miljoni eiro.

Un tagad, cenšoties rūpēties par atstātā mantojuma masas saglabāšanu, Maligina ģimenei jāgaida septembris, kad Rīgas rajona Jūrmalas tiesā tiks skatīta uzņēmēja atraitnes Elīnas Maliginas iesniegtā prasība atzīt testamentu par spēkā neesošu.

Citastarp prasības pieteikumā Elīna Maligina kā vienu no pamatojumiem, kāpēc testaments uzskatāms par spēkā neesošu, pieminējusi, ka, iespējams, testamenta sastādīšanas laikā uzņēmējs varētu būt bijis rīcībnespējīgs.

Pēdējā gaitā tiek izvadīts Valērijs Maligins

2017. gada 15. decembrī no Rīgas Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcas pēdējā gaitā tika izvadīts uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks, miljonārs Valērijs ...

gallery icon
130

Nākamā lapa: Divi varianti, kā dalīs mantu