Skaistumkaraliene Kubasova dižojas ar krāšņu hidžābu. FOTO
Lūk, kā seksīgā Diāna Kubasova izskatās, pārģērbjoties par islāmticīgu dāmu.
Slavenības
2016. gada 23. marts, 15:11

Skaistumkaraliene Kubasova dižojas ar krāšņu hidžābu. FOTO

Jauns.lv

Šova “Dejo ar zvaigzni” dalībniece - Latviešu skaistumkaraliene un modele Diāna Kubasova - sociālajos tīklos lepojas ar fotogrāfiju, kurā redzama islāmticīgo sieviešu tradicionālajā apģērbā abaijā un hidžābā.

Patlaban Diāna Kubasova uzturas Apvienotajos Arābu Emirātos, kur darbojas kā modele gan fotosesijās, gan modes pasākumos.

Nupat daiļava savās profesionālajās gaitās arī iejutās arābietes tēlā, tāpēc saposās pēc islāmticīgo sieviešu paražām. Fotogrāfijas aprakstā pieredzējusī pasaules mēroga skaistumkonkursu laureāte Diāna Kubasova norādījusi, ka šādā izskatā - tērpusies abaijā un galvu nosegusi ar hidžābu - piedalās Dubaijas TV kanāla „MBC TV” šovā.

Abaija tiek uzskatīta par visvienkāršāko kleitu islāmticīgajām sievietēm. Tai ir elementārs tunikas šuvums, ko parasti komplektē ar galvassegām, hidžābiem.

Hidžābs tulkojumā no arābu valodas nozīmē „aizkars” un „apsegt sevi”. Tas faktiski ir lakats, kas apvij galvu un sedz kakla ādu, atstājot redzamu sejas ovālu, taču citā versijā nereti ar to aizsedz arī muti līdz degunam. Hidžābs ir obligāta garderobes prasība islāmticībā esošām sievietēm. Valkājot hidžābu, ar apģērbu jābūt nosegtām arī visām citām ķermeņa daļām, atskaitot delnas un potītes.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com