Tirliņš ar pārtikas taloniem cenšas nopirkt glaunu "bembi". VIDEO
Aizturētais auto beigu galā nozaga.
Trakā pasaule
2016. gada 23. marts, 16:50

Tirliņš ar pārtikas taloniem cenšas nopirkt glaunu "bembi". VIDEO

Jauns.lv

ASV Floridas štatā varas iestādes ir aizturējušas vīrieti, kurš nozadzis luksusa automobili BMW un 60 auto atslēgu komplektus dienu pēc tam, kad bija mēģinājis nopirkt šo luksusa auto ar trūcīga iedzīvotāja pārtikas taloniem.

36 gadus vecais Nikolass Džeksons tika aizturēts Palmsitijā, kad viņam beidzās benzīns, braucot ar 60 tūkstošus ASV dolāru (53,5 tūkstošus eiro) vērto BMW, ko viņš bija nozadzis automašīnu tirdzniecības uzņēmumā “Brascar Auto Sales” Pompanobīčas pilsētā. Veikala menedžeris Evandro Pereira pastāstīja, ka Džeksons trīs vai četras reizes bija iegriezies un mēģinājis nopirkt šo auto, izmantojot kredītkarti un pārtikas talonu karti.

Kad Pereira nākamā dienas rītā konstatēja, ka ir nozagts šis automobilis un 60 atslēgu komplekti, viņš uzreiz sāka turēt aizdomās Džeksonu. Džeksons nopratināšanā atzinās, ka iekļuvis veikalā pa logu un izdarījis šo zādzību. Viņš tika apsūdzēts auto zādzībā lielos apmēros, un tiesa noteica Džeksonam apcietinājumu ar iespēju tikt atbrīvotam pret 20 tūkstošu dolāru (18 tūkstošu eiro) drošības naudu.


BNS/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas