Markus Riva iesildīs Meraijas Kerijas koncertu
Markus Riva kā dziedātājs vēl pirms dažiem mēnešiem cīnījās par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, bet tagad viņš kā dīdžejs iesildīs pasaules zvaigznes Meraijas Kerijas koncertu.
Slavenības
2016. gada 24. marts, 04:52

Markus Riva iesildīs Meraijas Kerijas koncertu

Jauns.lv

7. aprīlī Arēnā Rīga uzstāsies soulmūzikas leģenda Meraija Kerija. Pirms Meraijas uz arēnas skatuves kāps latviešu dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, kurš koncerta apmeklētājus iesildīs ar enerģisku un pozitīvu DJ setu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Meraija Kerija ir leģendāra mūziķe, kura ir iespaidojusi manu muzikālo gaumi jau kopš bērnības. Viņas vokāls un mūzika ir bijuši labākie piemēri pasaules popmūzikā. Ar lielu prieku gaidu viņas ierašanos Rīgā,” Markus Riva augsti novērtē viņam izteikto piedāvājumu un jau ir uzsācis gatavošanos savam DJ priekšnesumam.

Tikmēr Markusa Rivas menedžments informē, ka pēdējo gadu laikā Markus ir uzstājies kā dziedātājs un dīdžejs daudzos Eiropas, Krievijas un ASV klubos. Markus Rivas dīdžeja kvalitātes kā arī viņa atraktivitāti un talantu novērtējuši arī daudzi pasaulslaveni zīmoli, to skaitā, H&M, Playboy, Armani, Fashion TV un citi, aicinot mūziķi uzstāties savos nozīmīgākajos pasākumos. Pagājušajā gadā Markus Riva izdeva savu ceturto studijas albumu “MR”, kuram sekoja arī vairāki starptautisku atzinību iemantojuši singli.

   

Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva