foto: Vida Press
Džesika Bīla pārkāpj nerakstītu likumu, brāļa kāzās ierodas baltā kleitā
Aktrise Džesika Bīla ar vīru dziedātāju Džastinu Timberleiku devās uz Meksiku, lai būtu kopā ar brāli Džastinu Bīlu viņa kāzu dienā.
Slavenības
2018. gada 27. aprīlis, 07:39

Džesika Bīla pārkāpj nerakstītu likumu, brāļa kāzās ierodas baltā kleitā

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Džesika Bīla (36) ar vīru dziedātāju un aktieri Džastinu Timberleiku (37) nesen kā viesojusies Meksikā, kur pāris apmeklēja Džesikas brāļa kāzas. Līgavaiņa māsa saviesīgajam pasākumam bija izvēlējusies baltu kleitu un līdzinājās eņģelim.

Tas jau sen bijis kā nerakstīts likums, ka, apmeklējot kāzas, visa baltā ģērbjas tikai līgava. Citām daiļā dzimuma pārstāvēm nepiedien ģērbties baltā kleitā, jo aizēnot līgavu nebūt nav labais tonis.

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks apmeklē kāzas Meksikā

Aktrise Džesika Bīla ar vīru dziedātāju Džastinu Timberleiku devās uz Meksiku, lai būtu kopā ar brāli Džastinu Bīlu viņa kāzu ...

gallery icon
13

Taču pat laiku laikos nerakstītiem likumiem ir savi izņēmumi. Dodoties uz brāļa kāzām, aktrise Džesika Bīla bija ģērbusies baltā gaisīga auduma kleitā ar garajām piedurknēm un atsegtiem pleciem. Arī citas viešņas bija tērpušās blatā, kā eņģeļi.

Džesikas brālis Džastins (33) ar līgavu Rouzu Municu kāzu norises vietai izvēlējušies liedagu Kabo San Lukasas kūrortā, Meksikā, un baltā ģērbtās viešņas lieliski izskatījās svinīgajā atmosfērā.

foto: Vida Press
Jaunais pāris un kāzu viesi.

Džesika Bīla balto tērpu ar kuplajām piedurknēm un akcentēto viduslīniju bija papildinājusi ar spožiem auskariņiem un briljantu aproci. Kājas viņai bija basas. Džastins Timberleiks kāzās bija ģērbies melnā uzvalkā un apsējis melnu kaklasaiti.

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks apprecējās 2012. gadā.

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon
14