foto: Mārtiņš Ziders
Kura iekarojusi Eirovīzijas spīdekļa Justa sirsniņu?
Justs ar draudzeni, apmeklējot filmas "Bille" pirmizrādi pagājušajā piektdienā.
Slavenības
2018. gada 26. aprīlis, 07:58

Kura iekarojusi Eirovīzijas spīdekļa Justa sirsniņu?

Kasjauns.lv

Pēdējā laikā dažādos saviesīgos pasākumos Justs Sirmais (23) manīts vienas un tās pašas meitenes kompānijā. Talantīgais mūziķis Justs vairs nav brīvs puisis – viņam ir jauna draudzene.

Justa Sirmā draudzene Anna Melānija Skadiņa

Justa Sirmā draudzene Anna Melānija Skadiņa

gallery icon
6

No komentāriem, kas ir viņa pavadone, un pozēšanas fotogrāfiem gan puisis ir atturējies. Taču, papētot abu jauniešu virtuālo dzīvi, ir skaidrs, ka Justa ikdienā svarīgu lomu ieņem smilteniete Anna Melānija Skadiņa.

Viņa šobrīd studē Latvijas Universitātē un ir saistīta ar kultūras menedžmentu, modeļu aģentūru, vīnzinībām un Eiropas jauniešu parlamenta lietām.

Virtuālā dzīve pat liecina, ka fotosesijai abi izmantojuši vienu un to pašu vannu, un tā atrodas Justa dzīvoklī.

Vēl pirms trim mēnešiem kanāla “STV Pirmā!” šovā “Starp mums runājot” dziedātājs Justs Sirmais atklāja, ka ir brīvs vīrietis, un uzskaitīja iemeslus, kāpēc tā.

Pirmkārt, tā esot aizņemtība – darbs un mācības Latvijas Mūzikas akadēmijā. Otrkārt, esot grūti atrast meiteni, kas varētu pielāgoties viņa kā atpazīstamas personas dzīves stilam.

„Tomēr uz tevi skatās, seko tam, kur tu ej, vērtē, izsaka komentārus…” skaidroja Justs. Iespējams, šādu secinājumu Sirmais izdarījis jau pēc esošās pieredzes. Proti, laikā, kad dziedātājs Latviju pārstāvēja Eirovīzijā, viņu saistīja draudzība ar Lūciju Jarmakoviču.

Kā dzīvo "Supernovas" vadītājs Justs Sirmais

Kā dzīvo "Supernovas" vadītājs Justs Sirmais.

gallery icon
44