foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
“Nedzeru un nepīpēju!” Atklāti, kāpēc ir dzīvespriecīgs, paziņo Pauls
Maestro Raimonds Pauls.
Slavenības
2018. gada 24. aprīlis, 07:11

“Nedzeru un nepīpēju!” Atklāti, kāpēc ir dzīvespriecīgs, paziņo Pauls

Kasjauns.lv

Tautā mīlētais komponists Raimonds Pauls (82) šajā pavasarī ne tikai gatavojās savam koncertam „Ielūdz Maestro Raimonds Pauls”, bet arī racionālā veidā rūpējas par savu veselību, veicot pavasara darbus savā vasaras rezidencē Baltezerā.

Raimonds Pauls “Jūrmalas festivāla” atklāšanā

Jau trešo gadu Dzintaru koncertzālē skatītājus ar grandiozu klasiskās mūzikas programmu priecē “Jūrmalas festivāls”. 2017. gada 17. jūlijā atklāšanas koncertā ...

gallery icon
69

„Savos gados pagaidām vēl kustos. Brīvajā laikā pirms koncerta mēģinājumiem nodarbojos, ar saimniecības darbiem, piemēram, grābju lapas. Galvenais, ko es daru savas veselības labā, ka es nedzeru un nesmēķēju.

Tas ir vienīgais, kas mani glābj. Vingrošanas vietā es nodarbojos ar mājas apkārtnes uzkopšanu, tā arī ir mana vingrošana. Savādāk ar mani viss ir kārtībā – vēl kustos,” sev raksturīgajā humorā, atbildēja Pauls.

Tautā mīlētais komponists Raimonds Pauls gatavojas koncertam „Ielūdz Maestro Raimonds Pauls”. Koncertā  būs iekļautas gan pilnīgi jaunas kompozīcijas, gan maz dzirdētas teātra dziesmas, gan jau pazīstamas un klausītājiem tuvas kompozīcijas.