foto: LETA
"Kādā sakarā par Porziņģi jātaisa filma?" - žurnālistes Elitas Veidemanes tvīts satracina daudzus
Žurnāliste Elita Veidemane.
Trakā pasaule
2018. gada 20. aprīlis, 09:20

"Kādā sakarā par Porziņģi jātaisa filma?" - žurnālistes Elitas Veidemanes tvīts satracina daudzus

Astrīda Bomis

Jauns.lv

Populārās žurnālistes un aktīvas "Twitter" lietotājas Elitas Veidemanes tvīts izsaucis šūmēšanos tviterī - viņa pauda neizpratni, kāpēc gan par basketbolistu Kristapu Porziņģi būtu jātaisa dokumentālā filma?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau vēstījām, ka izveidota dokumentālu filmu sērija par latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa atveseļošanos no ceļgala krustenisko saišu plīsuma. Viņš kopā ar Latvijas producentu kompāniju "Sense media" izveidojis un turpina veidot - jo joprojām turpinās viņa atlabšanas process - dokumentālo stāstu sēriju, kur demonstrē savu atveseļošanos. Dokumentālo sēriju nosaukums ir "Porzingis Comback" ("Porziņģa atgriešanās).

Šī ziņa nav palikusi nemanīta vietējiem sociālo tīklu lietotājiem. Tā, piemēram, Edgars Eglītis retoriski vaicāja: "Vai tad viņš kaut kur bija aizgājis?" Vienlaikus Eglītis Porziņģi nosauca par "garu sūdu". Un sākās diskusija, kurā iesaistījās arī kaislīga Porziņģa fane Silvija Radzobe un pēc brīža arī Elita Veidemane. Nenojaušot, kā viņas ieraksts jau pēc mirkļa pavērsīsies pret pašu.

Lūk, kā tas izskatījās:

Daudzi tvitera lietotāji Veidemanes jautājumā saskatīja nenovīdību un metās atgādināt, ka pirms daudziem gadiem viņa savukārt izdeva grāmatu par vīriešiem viņas mūžā, kas bija ļoti atklāta un intīmām epizodēm bagāta. Tur cita starpā varēja uzzināt, ka, piemēram, ekspolitiķis Jānis Jurkāns, būdams lielisks mīlnieks gultā, viņā atvēris seksuālās baudas priekus. Vēlāk tapa "dokumentāls" seriāls, kura sižets balstījās grāmatas motīvos.

Daži tvitera lietotāji patiešām satraucas, vai tikai filma par Porziņģi netiek apmaksāta no nodokļu maksātāju maciņiem:

Savukārt "Ceha" autors Sencis Latvijas tviterī notiekošo aizvadīja arī līdz pašam Porziņģim:

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā reize, kad Kristapa Porziņģa vārds zelēts cienījamu Latvijas žurnālistu tvītos. Pērn plašu rezonansi izsauca Sandra Veinberga, kuras viedoklis par 100 tūkstošu apdrošināšanas maksāšanu Kristapam Porziņģim par spēlēšanu Eiropas čempionātā uz līdzenas vietas pārvērtās skandālā, jo sacēla spalvas basketbola faniem, lika saraukt uzacis kolēģiem žurnālistiem un savā ziņā aizskāra tūkstošiem Latvijas patriotu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās