Tiešām dzīvs? Mūzikla "Breolīns" aktrises bijušais mīļotais atrodas pēc vairāk nekā 10 gadiem
Olīvija Ņūtone-Džona ar Patriku Makdermotu bija kopā deviņus gadus līdz viņa mistiskajai pazušanai no zvejas kuģa 2005. gadā. Nu žurnāla „Woman’s Day” rīcībā nonākuši pierādījumi, ka pazušana bijusi inscenēta un vīrietis sveiks un vesels dzīvojot Meksikā kopā ar kādu vācu tautības mīļāko.
Slavenības
2016. gada 26. marts, 05:20

Tiešām dzīvs? Mūzikla "Breolīns" aktrises bijušais mīļotais atrodas pēc vairāk nekā 10 gadiem

Jauns.lv

Vairāk nekā 10 gadus pēc mīklainās pazušanas, izmeklētāji apgalvo, ka mūzikla "Breolīns" ("Grease") zvaigznes Olīvijas Ņūtones-Džonas (67) bijušais draugs atrasts sveiks un vesels dzīvojam Meksikas nomalē kopā ar vācu tautības mīļāko.

Austrāliešu aktrise Olīvija Ņūtone-Džona un bijušais kinooperators Patriks Makdermots bija kopā deviņus gadus līdz viņa mīklainajai pazušanai 2005. gadā. Makdermots devās zvejas ekspedīcijā pie Sanpedro krastiem Kalifornijā un no brauciena vairs neatgriezās. Krasta apsardze iesaistījās intensīvos meklējumos, cerībā atrast viņa ķermeni, taču viss bija bez rezultātiem. Līķi tā arī neatrada. 2008. gada novembrī tika paziņots, ka Makdermots „visticamāk noslīcis”.

Divus mēnešus vēlāk izmeklētāji nāca klajā ar versiju, ka vīrietis pats inscenējis savu pazušanu un sveiks un vesels dzīvojot Meksikā.

Pavisam nesen žurnāla „Woman’s Day” rīcībā nonākusi informācija, ka šie agrāk izteiktie pieņēmumi ir patiesi. Pierādījumi liecinot, ka Makdermots dzīvojot nomaļā Meksikas vietā kopā ar kādu eiropiešu sievieti. „Runā, ka viņa esot vācu tautības,’ žurnālam norādījis izmeklētājs Džons Nazarjans. „Esmu runājis ar vietējiem iedzīvotājiem. Sievietei, kas ceļo kopā ar viņu, piemītot vācu akcents.”

„Nākt klajā ar versiju, ka viņš pārkritis pār kutera bortu un neviens to nav redzējis, ir viens no absurdākajiem pieņēmumiem, ko man dzīves laikā nācies dzirdēt,” norāda izmeklētājs.

Makdermotam bija 48 gadi, kad viņš pazuda no kuģa. Zvejas ekspedīcijas laika neviens no 22 pasažieriem neredzēja viņu aiz borta. Turklāt pēc atgriešanās krastā, neviens neziņoja par kāda pasažiera pazušanu. Par cilvēka pazušanu pēc nedēļas paziņoja Ņūtone-Džona, jo draugs nebija ieradies uz ģimenes svinībām.

Olīvija Ņūtone-Džona tolaik bija devusies darba darīšanās uz Austrāliju, tāpēc pagāja tik ilgs laiks, līdz viņa atskārta, ka draugs pazudis.

Izmeklētāji atklājuši, ka Makdermots pazudis īsi pēc tam, kad bija pieteicis bankrotu. Viņam bija sakrājies vairāk nekā 30 000 ASV dolāru liels parāds, to skaitā 8 000 ASV dolāru liela nesamaksāta bērna uzturnauda, ko viņš bija parādā bijušajai sievai Ivetai Niparai un abu kopīgajam dēlam Čānsam.

Makdermotam, kurš ir korejiešu izcelsmes, bijusi izgatavota ari otra pase ar viņa dzimto vārdu Patriks Kims. Pirms savas pazušanas viņš arī bija izņēmis visus naudas uzkrājumus no diviem bankas kontiem.

Pēc krasta apsardzes neveiksmīgajiem mēģinājumiem atrast Makdermota līķi, pie izmeklēšanas ķērās neatkarīgais eksperts privātdetektīvs Filips Kleins. Par izzināto viņš izklāstījis 2012. gadā izdotajā grāmatā „Lost at Sea: The Hunt for Patrick McDermott”.

Izmeklēšanas laikā Patrika Makdermota vārdā saņemts fakss, kurā kāds apstiprinājis, ka viņš esot dzīvs un lūdzis netraucēt. „Pats lūdza jums izskaidrot viņa nevainību. Viņš nav izdarījis noziegumu. Pats tikai vēlas, lai liek viņu mierā,” vēstīts faksā. „Ļaujiet viņam dzīvot mierā un harmonijā. Viņš ir drošībā. Kā fiziski, tā emocionāli viņš sācis visu no jauna pavisam jaunā vietā. Nekavējoties patrauciet šo meklēšanu.”

Šis faksa ziņojums saņemts laikā, kad Kleins veica izmeklēšanu Meksikā, kuru rezultātā viņš apzinājis vairāk nekā 20 reizes, kad Makdermots it kā redzēts Centrālamerikā.

„Viņa advokāts zvanīja no Mehiko un teica, ka Patriks nevēlas, ka to traucē,” notikumus pēc faksa saņemšanas atceras izmeklētājs Kleins. „Viņš teica, ka klients neesot krāpies, viņš tikai mēģinājis tikt prom no saceltās dāmas.”

Pēc pārdzīvotā par pazudušo draugu, aktrises Olīvijas Ņūtones-Džonas dzīvē ienāca jauna mīlestība. Privātā inku ceremonijā Peru, aktrise 2008. gadā salaulājās ar dabisko ārstniecības līdzekļu firmas „Amazon Herb Company” dibinātāju un prezidentu Džonu Īsterlingu.

Olīvija Ņutone-Džona un Džons Travolta mūziklā „Breolīns” („Grease”)


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press