Jānis Šipkēvics apprecējies ar savu menedžeri
Zane un Jānis Šipkēvici.
Slavenības
2018. gada 17. aprīlis, 09:57

Jānis Šipkēvics apprecējies ar savu menedžeri

Kasjauns.lv

Nedēļas nogalē apprecējies grupas "Instrumenti" mūziķis Jānis Šipkēvics juniors – sestdien Rīgas baptistu Vīlandes draudzes namā viņš par sievu apņēmis savu menedžeri Zani Bērziņu. Svinības šaurā lokā notikušas Mūkusalas Mākslas salonā.

Jānis Šipkēvics "Positivus" festivālā

Festivālu “Positivus” apmeklēja arī grupas “Instrumenti” mūziķis Jānis Šipkēvics. Vienā no dienām viņš turpat kāpās kopā ar menedžeri Zani Bērziņu ...

gallery icon
6

Jānis (35) un Zane (29) ir kopā vairāk nekā divus gadus – jau 2015. gada vasarā Kasjauns.lv pāri romantiskā piknikā manīja “Positivus” festivālā Salacgrīvā.

Šipkēvics gan toreiz vēl bija oficiāli precējies – astoņus gadus ilgo laulību ar pirmo sievu dizaineri Leldi Ozoliņu mūziķis oficiāli šķīra vien 2016. gada novembrī.

Abu attiecības gan tad jau ilgāku laiku bija pajukušas. Jāņa un Leldes kāzas, kas tika rīkotas lielā slepenībā, norisinājās 2008. gada septembra beigās, un tajās nepiedalījās pat līgavaiņa tēvs Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Jāņa jaunā sieva pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu, un arī sociālajos tīklos jau manāma kā Zane Šipkēvica. Bet Jānis gan vismaz Facebook vēl nav norādījis, ka būtu mainījis ģimenes statusu un apprecējies.

Jānis Šipkēvics un Zane Bērziņa jauniestudējuma "Mežapīle" pirmizrādē

Jānis Šipkēvics un Zane Bērziņa jauniestudējuma "Mežapīle" pirmizrādē

gallery icon
5