foto: Scanpix/LETA
Kriss Mārtins piespieda viņu apprecēties bez draugiem. Otrajā reizē Paltrova vēlas grandiozas svinības
Holivudas aktrise Gvineta Paltrova un TV producents Breds Falčuks. Paltrova sapņo par skaistām kāzām – baltu kleitu un daudz viesiem. Precoties ar pirmo vīru mūziķi Krisu Mārtinu, viņai nekā no tā nebija.
Slavenības
2018. gada 21. aprīlis, 06:52

Kriss Mārtins piespieda viņu apprecēties bez draugiem. Otrajā reizē Paltrova vēlas grandiozas svinības

Kasjauns.lv

Pirmoreiz Holivudas aktrise Gvineta Paltrova apprecējās slepus. Laulājoties ar grupas „Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, nebija līdzās ne ģimenes, ne draugu. Gatavojoties otrajai laulībai – kāzām ar TV producentu Bredu Falčuku, aktrise sapņo par baltu kleitu un krāšņām viesībām.

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi (2018. gads)

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi

gallery icon
15

Aktrise Gvineta Paltrova un grupas „Coldplay” mūziķis Kriss Mārtins apprecējās 2003. gada 5. decembrī viesnīcā Kalifornijā, ASV. Tā, kā Mārtins nemīl publicitāti, Paltrova piekrita apprecēties slepus. Nebija ne ballītes, ne viesu, ne kāzu runu, ne fotogrāfiju piemiņai, ne līgavas pušķa pašai Gvinetai. Laulību slēgšanas dienā līgava bija ceturtajā grūtniecības mēnesī ar abu pirmo kopīgo bērnu meitu Eplu.

Pēc desmit laulībā nodzīvotiem gadiem, Paltrova un Mārtins 2014. gada martā pieņēma draudzīgu lēmumu šķirt laulību oficiāli tā šķirta vien 2016. gadā). Abi aizvien palikuši labi draugi un kopīgi rūpējas par abiem bērniem meitu Eplu un dēlu Mozusu.

Četrus gadus pēc paziņojuma par pirmās laulības šķiršanu, Gvineta Paltrova ir gatava teikt jāvārdu otro reizi. Šoreiz viņa vēlas piepildīt savu sapni par baltu kāzu kleitu un daudz viesiem. Spriežot pēc ierakstiem sociālajos tīklos, tā vien šķiet, ka parasti tik atturīgā un privātā aktrise vēlas, lai visa pasaule tagad zinātu par gaidāmo skaisto notikumu viņas dzīvē – kāzām ar TV producentu Bredu Falčuku.

Nedēļas nogalē Paltrova atgriezās no vecmeitu ballīties Meksikā. Sociālajos tīklos aplūkojama fotogrāfija, kur viņa redzama malkojam kokteilīšus kopā ar savu labu draudzeni modes dizaineri Stellu Makartniju.

#costapalmas #henweekend

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Savukārt svētdienas vakarā aktrise sarīkoja vienu no glamūrīgākajām saderināšanās ballītēm slavenību aprindās, pat vērtējot pēc Holivudas standartiem. Ballītes vietu izgaismoja uzraksts „GP mīl BF”. Šo pasākumu apmeklēja virkne Holivudas slavenību. Viņu skaitā bija Dženifera Anistone, Džūlija Robertsa, Kamerona Diaza, Demija Mūra, Keita Hadsone, Līva Tailere, Rīza Viterspūna un citi.

foto: Vida Press
Gvineta saderināšanās ballītē.

Runā, ka jaunajam pārim šī balle izmaksājusi aptuveni 215 000 ASV dolāru. Tā esot bijusi kā „ģenerālmēģinājums” jau nākamajā mēnesī gaidāmajām kāzām.

Par saderināšanos Gvineta Paltrova paziņoja savā dzīvesstila žurnālā „Goop”, savukārt mājaslapā rakstīja: „Esmu tik saviļņota par visu! Man nekad agrāk nav bijušas kāzas. Lai gan man ir 45 gadi, es sajūtos kā 21 gadu veca.”

foto: Vida Press
GP mīl BF.

„Ir tik jauki diskutēt par kāzām ar draudzenēm. Viņas man sūta bildītes ar kleitām – arī viņas ir tikpat entuziasma pārņemtas, ka es pati.”

Gvinetas līgavainis TV producents Breds Falčuks līgavu kādā no intervijām raksturojis kā „visu laiku visskaistāko sievieti”.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9

Savukārt Paltrova atzīst, ka nekad nav jutusies vēl laimīgāka. Aktrises bijušais vīrs Kriss Mārtins lieliski saprotas ar Gvinetas nākamo vīru (arī nesenajā brīvdienās visi bijuši kopā). Nav šaubu, ka arī viņš būs lūgto kāzu viesu skaitā kopā ar savu jauno draudzeni filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” zvaigzni Dakotu Džonsoni.

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens.

gallery icon
4

Klīst baumas, ka Paltrovu pie altāra vedīšot viņas bijušais vīrs Mārtins, taču aktrise pārstāvji šādu notikumu gaitu nolieguši.

A post shared by @bradfalchuk on

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks.

gallery icon
10

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks Meksikas pludmalē

Aktrise Gvineta Paltrova ar draugu seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Meksikas pludmalē.

gallery icon
24

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon
12