Sabiedrība
2018. gada 17. aprīlis, 06:33

Jaunumi, dalot mantojumu: nu jau tiek apšaubīta arī Maliginu laulība

Kasjauns.lv

„Ja Elīna Maligina uzskata, ka 2016. gadā – testamenta sastādīšanas laikā – pērn mirušais “Olainfarm” valdes priekšsēdētājs un lielākais akcionārs Valērijs Maligins bijis rīcībnespējīgs, tad arī viņas laulība ar uzņēmēju varētu nebūt spēkā,” uzskata Valērija Maligina vecākās meitas Irina Maligina un Nika Saveļjeva.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina kāzas

2016. gada 21. oktobrī Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā apprecējās uzņēmējs Valērijs Maligins un aktrise, māksliniece Elīna Dzelme. Viesu vidū ...

gallery icon
33

Žurnālam “Kas Jauns” Nikas Saveļjevas advokāts Haralds Velmers, stāstot par Jūrmalas tiesā iesniegto pieteikumu atzīt Valērija Maligina 2016. gadā sastādīto testamentu par spēkā neesošu, uzsvēris: „Maigi izsakoties, tas ir nesmuki... 

Apgalvojumi, ka Maligins ir lietojis apreibinošas vielas un rezultātā nav bijis spējīgs atbildēt par savu rīcību, ir visnotaļ dīvaini. Maligini pusgadu pēc testamenta sastādīšanas nodibināja laulību. Jautājums – vai tad šī laulība bijusi spēkā esoša, ja tā slēgta laikā, kad Valērijs Maligins, pēc prasītājas domām, neesot bijis spējīgs atbildēt par savu rīcību.

Ir taču acīmredzams, ka Maligina uzņēmumi, tostarp “Olainfarm”, ir sekmīgi attīstījušies, mēs zinām, ka visus galvenos lēmumus pieņēma Valērijs Maligins. Šeit runāt par kaut kādu rīcības nespēju ir galīgi nevietā un absurdi.”

Žurnālā plaši par jaunumiem Maligina testamenta lietā, jauni atklājumi un viedokļi: