Būsiet zaļi aiz skaudības! Tik Kima Kardašajana nopelna dienā, neko tā īsti nedarot
80 miljoni ASV dolāru gadā.
Slavenības
2016. gada 27. marts, 05:06

Būsiet zaļi aiz skaudības! Tik Kima Kardašajana nopelna dienā, neko tā īsti nedarot

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana nav ne aktrise, ne dziedātāja, taču par viņu plašsaziņas līdzekļi raksta teju ikdienas. Un ne bez iemesla! Tā īsti neko nedarot, viņa DIENĀ pelna tādu summu, kādu vidusmēra cilvēks nespēj nopelnīt pat gada laikā „raujoties” kaut piecos darbos.

Amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šova „Keeping Up with the Kardashians” zvaigzne Kima Kardašjana nesen kā pati sociālajos tīklos ar lepnumu pavēstījusi par savu aizvadītā gada peļņu. Patiesību sakot tikai par daļu no pērn nopelnītā. Kima atklājusi, ka par videospēli „Kim Kardashian: Hollywood” viņai samaksāti 80 miljoni ASV dolāru. Varat to aptvert? Par vienu vienīgu videospēli, kur tikai izmantots tiek viņas tēls!

 „Atvainojiet, ka tik vēlu, draugi, Biju aizņemta skaitot naudu par savu 80 miljonu video spēles čeku un pārskaitot 53 miljonus uz mūsu kopējo kontu,” pavēstījusi Karrdašjana. Viņa likusi noprast, ka 53 miljoni ASV dolāru noguldīti kontā, kas viņai kopīgs ar vīru, reperi Kanje Vestu, kurš nesen kā sociālajos tīklos vēstījis par 53 miljonus ASV dolāru lielu parādu.

80 miljoni ASV dolāru gadā par video spēli. Tas nozīmē, ka....

Skeptiskāk noskaņotie gan apšauba Kimas vārdu patiesumu. Lai gan Kardašjanas video spēle ienesusi miljonus, viņa pati visticamāk „uz rokas” esot saņēmusi aptuveni pusi no summas par kādu dižojās savā „Twitter” blogā – uzskata kāds no interneta komentētājiem.

Spēles izplatītāji „Glu” šo projektu sāka izplatīt 2014. gada jūnijā un tas bija viņu ienesīgākais darījums visā 2015. gadā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Twitter