foto: ITAR-TASS/Scanpix/LETA
"Neapkauno valsti!" Krievijas fani pēc izgāšanās pieprasa savai pārstāvei atteikties no dalības Eirovīzijā
Krievijas pārstāve Eirovīzijā Jūlija Samoilova.
Slavenības
2018. gada 11. aprīlis, 21:50

"Neapkauno valsti!" Krievijas fani pēc izgāšanās pieprasa savai pārstāvei atteikties no dalības Eirovīzijā

Jauns.lv

29 gadus vecā Jūlija Samoilova maijā pārstāvēs Krieviju "Eirovīzijas 2018" finālā, kas norisināsies Portugāles galvaspilsētā Lisabonā, tomēr daudzi viņas tautieši ar to nav mierā.

Jūlija Samoilova Eirovīzijas ballītē Maskavā

Vakar Maskavā notikusi "Eirovīzijas" ballīte, kurā Jūlijai Samoilovai pirmo reizi plašākai publikai vajadzēja izpildīt dziesmu, ar kuru viņa pārstāvēs Krieviju ...

gallery icon
13

Vakar Maskavā notikusi "Eirovīzijas" ballīte, kurā Jūlijai pirmo reizi plašākai publikai vajadzēja izpildīt dziesmu, ar kuru viņa pārstāvēs Krieviju Eirovīzijā. Tā vienlaikus bija arī dziedātājas dzimšanas dienas svinēšana, jo 7. aprīlī viņa sagaidīja savu 29. dzimšanas dienu. Tomēr mūziķei ratiņkrēslā, kurai pērn bija liegts piedalīties konkursā, jo viņu neielaida Ukrainā, priekšnesums pagalam neesot izdevies. Daudzi cilvēki sociālajos tīklos bija ļoti asi pret mākslinieci.

Drīz pēc tam sākās arī taisnošanās, kura balstījas gan uz Jūlijas slimību, no kuras dziedātāja vēl nebija atveseļojusies, gan nepārbaudītu skaņu tehniku, kas liedza gūt akustisku baudījumu.

Pati Jūlija neveiksmi skaidro sekojoši: "Vakar bija ļoti smaga, atbildīga un pārpildīta diena. Dzimšanas diena bija aizgājusi otrajā plānā un biju pilnīgi pārslēgusies uz Eirovīzijas prepārtiju. Es biju ļoti uztraukusies, ar ko sev pati sabojāju garastāvokli, bet, kad devos uz skatuves, biju emocionāli izsmelta. Guvu jaunu mācību: mazāk nervozēšu, būs labāks rezultāts."

Tomēr jubilāres attaisnojumi ne visai patika sociālo tīklu lietotājiem Krievijā, kuri bija ļoti skarbi pret mūziķi:

Krievijas pārstāve Eirovīzijā Jūlija Samoilova

Krievijas izvirzītā dalībniece konkursā “Eirovīzija 2017” Jūlija Samoilova, kura ir 1. grupas invalīde.

gallery icon
11

"Kāpēc vajadzīga šitā taisnošanās, gluži kā skolā."

"Jūlija, ticēju tev līdz pēdējam, bet pēc tava priekšnesuma, nezinu īsti ko teikt. It kā trenējies katru dienu, bet šeit tā sāki baurot. Šausmas, ja reiz tā uztraucies tagad, tad kas notiks Eirovīzijā."

"Nekādu izredžu! Tā ir slikta ideja turp sūtīt šo izpildītāju!"

"Mums ir izredzes tikai ar vienu nosacījumu, ja būs cits pārstāvis. Domāju, ka Jūlija Samoilova ir veids, kā izlūgties žēlastības uzvaru."

Krievijas mūzikas fani aicina Jūliju atteikties no dalības Eirovīzijā, lai viņas vietā turp dotos kāds cienīgs mūziķus, kurš ar savu priekšnesumu neapkaunos valsti.

"Eirovīzijas" dziesmu konkursa pusfināli Portugāles galvaspilsētā notiks 8. un 10. maijā, bet pusfināls - 12. maijā.