Iespējams, pikantākā rotaslietu reklāma. FOTO
Emīlija Ratažkovski atkal parādījusi savus sievišķos jaukumus.
Slavenības
2016. gada 27. marts, 19:44

Iespējams, pikantākā rotaslietu reklāma. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise un modele Emīlija Ratažkovski (24) popularitāti iemantoja pateicoties skandalozajam mūzikas videoklipam dziesmai „Blurred Lines” un filmai „Gone Girl”, kurā viņa tēloja Bena Afleka atveidotā varoņa mīļāko. Nu viņa atkal demonstrējusi savus sievišķos dotumus.

Emīlija sev radījusi seksīgas puskailas skaistulītes imidžu, līdz ar to režisori viņai piedāvā tikai tādas lomas, kur simpātiskajai brunetei nākas kameru priekšā izģērbties, ne demonstrēt savas aktieriskās dotības. Arī juvelierizstrādājumu zīmols „Jacquie Aiche”, daudz negudrojot, ierosinājis viņai piedalīties reklāmas fotosesijā un demonstrēt rotaslietas puskailai. Emīlija reklamējusi šīs firmas ķēdītes, gredzenus un rokassprādzes, ar plaukstām tik tikko piesedzot savas kailās krūtis.

Emīlijas augums atbilst teju visiem ideālas figūras standartiem. Viņas parametri ir 90-61-86 un modele sver 54 kilogramus. Viņai ir pieci miljoni „Instagram” bloga sekotāju, kas regulāri var apskatīt puskailo skaistuli. Tagad neapģērbtā Emīlija lūkosies pretī arī no glancēto žurnālu lappusēm, kuros būs izvietota zīmola „Jacquie Aiche” juvelierizstrādājumu reklāma.

„Es ceru, ka pēc pieciem gadiem aizvien turpināšu apvienot aktrises darbu ar modeles karjeru. Tad arī varēšu sniegt jums atbildi, kā man tas izdodas,” norādījusi Emīlija.

Robins Tiks sadarbībā ar T.I. un Farelu Viljamsu – „Blurred Lines”

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press