foto: Vida Press
Pie Maikla Džeksona iemīļotā galdiņa restorānā pēkšņi parādījusies Sātana seja
Uz koka paneļa pie galdiņa, kur mēdzis sēdēt Maikls Džeksons, parādījusies savāda seja, kas ļoti atgādina velnu.
Slavenības
2018. gada 11. aprīlis, 05:47

Pie Maikla Džeksona iemīļotā galdiņa restorānā pēkšņi parādījusies Sātana seja

Kasjauns.lv

Popmūzikas karalis Maikls Džeksons savulaik bija iecienījis „El Cholo” restorānu Santamonikā, ASV. Nesen ļaudis pamanījuši ērmīgas lietas. Uz koka paneļa līdzās popmūziķa iecienītajam galdiņam parādījusies paša Nelabā seja.

Sātana seja pie Maikla Džeksona iemīļotā galdiņa restorānā

Popmūzikas karalis Maikls Džeksons savulaik bija iecienījis „El Cholo” restorānu Santamonikā, ASV. Nesen ļaudis pamanījuši ērmīgas lietas. Uz koka paneļa ...

gallery icon
5

Dzīves laikā par popmūzikas karali dēvētais mūziķis Maikls Džeksons bieži iegriezies „El Cholo” restorānā un vienmēr izvēlējies galdiņu otrajā stāvā pie loga, kas atrodas atstatu no citiem.

Kopš popmūziķa nāves restorāna darbinieki šajā vietā izveidojuši tādu kā piemiņas stūrīti leģendārajam mūziķim. Te novietotas ierāmētas Džeksona fotogrāfijas.

Nesen restorāna darbinieki ievērojuši, ka uz koka paneļa galda kreisajā pusē, kur mēdzis sēdēt Džeksons, parādījusies savāda seja, kam piemīt sātana sejas vaibsti.

Redzot šo savādo parādību, daži savilkuši paralēles ar popmūziķa dziesmu „Money” („Nauda”), kurā viņš savulaik dziedāja, ka „naudas dēļ būtu gatavs uz visu; melot, mirt un pat pārdot dvēseli velnam”.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon
21

Tā izskatījās Maikla Džeksona dzīvesvietā īsi pēc nāves

gallery icon
28