Arī "Mis Visums" cieš no celulīta. FOTO
Olīvija Kallo nekautrējas par to, ka viņai, tāpat kā miljoniem sieviešu visā pasaulē, ir celulīts.
Slavenības
2016. gada 28. marts, 04:49

Arī "Mis Visums" cieš no celulīta. FOTO

Jauns.lv

23 gadus vecā Olīvija Kallo pirms četriem gadiem atzīta par planētas skaistāko meiteni. Nesen, apmeklējot saviesīgu pasākumu Losandželosā, titula „Mis Visums 2012” ieguvēja demonstrējusi, ka arī bijusī skaistumkaraliene cieš no celulīta!

Uzvaras konkursā „Mis Visums 2012” Olīvijai Kallo palīdzējusi uzsākt aktrises karjeru. Viņu kā goda viešņu bieži aicina arī uz dažādiem pasākumiem un smalkām ballītēm. Nesen Olīvija pozējusi fotogrāfiem no visas pasaules, apmeklējot balvu ceremoniju „Los Angeles Fashion Awards”. Jaunā aktrise bija tērpusies zīmola „Baja” kleitā ar asimetrisku šķēlumu, kas atsedza viņas augšstilbus. Šis tērps nodevīgi atklāja, ka arī Olīvija cieš no celulīta, tāpat kā 90% sieviešu visā pasaulē.

1.70 m garā Olīvija Kallo tērpam bija pieskaņojusi baltas siksniņkurpītes uz augstiem papēžiem.

Jautāta, kuras slavenības viņa nosauktu par stila ikonām, mis Kallo atbildējusi sekojoši: „Es apbrīnoju Viktoriju Bekhemu. Interesants stils piemīt Olīvijai Palermo. Es personīgi par paraugu uzskatu Odriju Hepbernu. Viņas stils uzskatāms par klasiku visos laikos. Tā ģērbties var arī tagad. Viņa arīdzan ir lielisks piemērs vienkāršībai un elegancei.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press