foto: Publicitātes
Šovā “Izklausies redzēts” otro uzvaru izcīna Evilena Protektore
Evilena Protektore žūriju un kolēģus samulsināja ar savu izpildījumu un triumfēja jau otrajā „Izklausies redzēts” raidījumā šosezon.
TV
2018. gada 8. aprīlis, 22:41

Šovā “Izklausies redzēts” otro uzvaru izcīna Evilena Protektore

Kasjauns.lv

Septītajā raidījumā savu otro uzvaru šova ”Izklausies redzēts” ceturtajā sezonā izcīnīja Evilena Protektore. Šajā reizē šovā par muzikālu pārsteigumu parūpējās “Izklausies redzēts” dalībniece un žūrijas pārstāve Ieva Sutugova, iejūtoties grupas „Kiss” tēlā un uzrīkojot pamatīgu jandāliņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

TV šova „Izklausies redzēts” 2018. gada sezonas 7. raidījums

TV šova „Izklausies redzēts” 2018. gada sezonas 7. raidījums.

gallery icon
107

Pēc žūrijas vērtējuma 3. vietu ar 34 punktiem ieguva Aija Vītoliņa, 2. vietu un 36 punktus šajā reizē saņēma Juris Jope, bet 1. vietā, pēc žūrijas 48 dotajiem punktiem ierindojās plašā vokāla īpašniece Evilena Protektore.

Taču arī pašiem dalībniekiem, kā to paredz šova noteikumi, ir jāvērtē kāds no dalībniekiem, piešķirot 5 punktus. Tādēļ šova “Izklausies redzēts” septītā raidījuma rezultāti ir šādi – 3. vieta ar 36 punktiem – Juris Jope, 2. vieta ar 37 punktiem – Atis Ieviņs, bet par septītā raidījuma uzvarētāju, saņemot 68 punktus, kļūst Evilena Protektore.

TV šova "Izklausies redzēts" 7. raidījuma pārvērtības

TV šova "Izklausies redzēts" 7. raidījuma pārvērtības

gallery icon
48

Nākamajā svētdienā Nauris Brikmanis pārtaps par Reju Čārlzu, Veronika Plotņikova kļūs par vīrieti, iejūtoties dziedātāja Mika ādā, arī Raimonda Vazdika kļūs par vīrieti, izjūtot grupas “Laibach” harismu,

Edgars Pujāts lauzīs skatītāju sirdis, izpildot kādu no grupas “Gypsy Kings” hitiem, Aija Vītoliņa būs Teilore Svifta, Juris Jope – Frenks Sinatra, Atis Ieviņš – Juris Kaukulis un grupa “Dzelzs Vilks”, bet Evilena Protektore pārtaps par Salvadoru Sobralu.