Kardašjana saģērbj meitu kā zaķīti un dodas Lieldienu olu meklējumos. FOTO
Sabiedrības dāma Kima Kardašjana Lieldienu olu meklējumos uz fermeru tirdziņu aizvedusi savu divus gadus veco meitu Nortu un māsas Kortnijas meitu Penelopi. Meitenes tirdziņā satika arī Lieldienu zaķi.
Slavenības
2016. gada 29. marts, 17:32

Kardašjana saģērbj meitu kā zaķīti un dodas Lieldienu olu meklējumos. FOTO

Jauns.lv

Arī amerikāņu sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas (35) ģimene gatavojas Lieldienām. Kima kopā ar meitu Nortu un māsasmeitu Penelopi nesen devusies bērniem domātajās izklaidēs – Lieldienu olu meklējumos uz fermeru tirdziņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divus gadus veco meitu Nortu sabiedrības dāma Kima Kardašjana bija saģērbusi kā zaķīti. Meitenītes galvu rotāja zaķa austiņas, bet seja bija nokrāsota saskaņoti ar viņas balto topiņu un šortiņiem, un pasteļkrāsas kedām. Nortai bija sarūpēts arī no klūdziņām pīts groziņš. Šādi tērpta Norta kopā ar māsīcu Penelopi devās uz vietējo fermeru tirdziņu, kur bērni var meklēt Lieldienu zaķa atstātās krāsainās Lieldienu olas.

Pati Kima bija ģērbusies melnos legingos un apjomīgā kamuflāžas jakā no vīra, repera Kanjes Vesta, apģērbu kolekcijas „Yeezy”. Par sevi vienmēr augstās domās esošais mūziķis veikalos šādu jaku tirgo par 1535 eiro.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press