foto: Vida Press
Andželinai Džolijai jauna mīlestība. Viņš nav slavenība
Runā, ka Andželinas Džolijas jaunās attiecības „neesot nopietnas”, taču viņai pietiekot ar to, ka „ir vēl kāds pieaugušais, ar kuru kopā pavadīt laiku”.
Slavenības
2018. gada 29. marts, 07:28

Andželinai Džolijai jauna mīlestība. Viņš nav slavenība

Kasjauns.lv

Holivudas aktrises Andželinas Džolijas dzīvē atkal uzplaukušas jūtas. Viņa satiekoties ar kādu nekustamo īpašumu aģentu.

Izklaides programmas „Entertainment Tonight” rīcībā nonākusi informāciju, ka pēc 2016. gadā uzsāktās skandalozās šķiršanās prāvas no vīra aktiera Breda Pita (54), 42 gadus vecajai „Oskara” balvas laureātei uzplaukušas jūtas pret kādu plašākā sabiedrībā nepazīstamu vīrieti. Viņš esot nekustamo īpašumu aģents un aktrise par jaunajām attiecībām vēl publiski runāt nevēlas, tāpēc cenšas slēpt, ka viņas dzīvē ienākusi kāda īpaša persona.

„Jā, viņa ar kādu satiekas,” norādījis kāds no Džolijas paziņām. Aktrises jaunā aizraušanās raksturota kā „glīts”, taču „vecāka izskata džentlmenis”. Tāpat norādīts, ka šis vīrietis nav no šovbiznesa aprindām, kā arī nav ne mazākā mērā saistīts ar tā saukto „sabiedrības krējumu”.

Tiek izteikti minējumi, ka šis nekustamo īpašumu aģents visticamāk arī pats ir no Losandželosas, jo tā ir pilsēta, kurā lielākoties dzīvo arī Džolija un viņas seši bērni – Medokss (16), Zahara (13), Pakss (14), Šilo (11) un deviņus gadus vecie dvīņi Vivjena un Nokss.

foto: Vida Press
Aktieris Breds Pits sabiedrībā aizvien iziet reti.

Vārdā nenosauktais paziņa gan apgalvo, ka šīs attiecības „neesot nopietnas”, taču viņai pietiekot ar to, ka „ir vēl kāds pieaugušais, ar kuru kopā pavadīt laiku”.

Draugi no sirds vēlas, lai Džolija privātajā dzīvē atkal būtu laimīga, jo pēc „šķiršanās no Breda viņa visu laiku bijusi ļoti drūma”.

Zinātājs apgalvo, ka arī Breds Pits esot atguvies pēc šķiršanās un ar kādu satiekoties, tā, ka pāra salabšana esot maz ticama.

„Cilvēki runā, ka viņai atkal būs kopā, taču tas nenotiks,” ir pārliecināts paziņa.

„Breda un Endžijas attiecības beidzās slikti. Lai gan viņi apmeklē terapiju ar kopīgajiem sešiem bērniem, abi tik tikko spēj uzturēties vienā telpā.”

Cik zināms, Breds Pits, kurš iepriekš bijis precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni, bet pirms tam saderinājies ar aktrisi Gvinetu Paltrovu, – arī nesatiekoties ar kādu sabiedrībā labi zināmu sievieti.

„Viņš nevēlas stāstīt par savu privāto dzīvi, taču viņš atsācis iet uz randiņiem,” norādījis paziņa. „Sievietes, ar kurām viņš satiekas, nav no slavenību aprindām.”

„Pēc šķiršanās viņa dzīve ir mainījusies,” stāsta paziņa. „Īsi pēc šķiršanās, Breds pavadīja daudz laika mājās un bija ļoti nomākts par notiekošo. Vairākus mēnešus viņš bija īsts mājās sēdētājs. Tikai pēdējā mēneša vai divu laikā, viņš atsācis vairāk iziet sabiedrībā. Viņam patīk kopā ar tuviem draugiem iziet pilsētā vakariņās.”

Kāds cits ziņu avots apgalvo, ka Breds Pits šobrīd nemeklē jaunas attiecības un tuvākajā laikā par kaut ko nopietnu arī nesapņo.

„Viņš pavisam noteikti nav gatavs atkal nopietnām saistībām,” norādījis vārdā nenosauktais informators. „Viņš uzaicina savas randiņu partneres pie sevis uz mājām, bet ne ar vienu sievieti neiziet nekur publiski. Lai gan kopš šķiršanās pagājis pusotrs gads, viņš uzskata, ka vēl ir pāragri [kam jaunam].”

Bredam Pitam šobrīd svarīgāka ir visu sešu bērnu labklājība, nekā jaunas attiecības.

„Randiņi nav viņa prioritāte, jo Breds grib vairāk laika pavadīt kopā ar bērniem,” norādījis paziņa. „Viņš ļoti strādā pats ar sevi. Breds pavada daudz laika, mācoties ģitārspēli, un uzturas kopā ar draugiem, kas ir mūziķi.”

foto: Vida Press
Andželina Džolija svētdienas „šopingā” kopā ar meitām Zaharu un Vivjenu.

Savukārt Džolija pēdējā laikā samērā bieži redzēta izejam sabiedrībā kopā ar bērniem. Aizvadītajā nedēļā paparaci nofotografējuši viņu kopā ar meitām Vivjenu un Zaharu baudām saldētos desertus Losandželosā.

Nesenā intervijā žurnālam „InStyle” Andželina Džolija atzinusi, ka aizvien vairāk saskata sevī līdzību ar 2007. gadā pāragri mirušo mammu aktrisi Maršelinu Bertrānu.

„Kad es skatos spogulī, redzu, ka izskatos tāpat kā mamma, un tas silda manu sirdi,” viņa norādījusi intervijā. „Es arī redzu, kā novecoju. Man tas patīk, jo tas nozīmē, ka esmu dzīvs cilvēks – es dzīvoju un palieku vecāka.”

„Es redzu arī savus trūkumus. Tas, kas man sevī patīk, nav saistīts ar ārējo izskatu. Tas vairāk ir saistīts ar sejā saskatāmo līdzību ar ģimeni. Es redzu arī savus gadus.”

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Tā izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

gallery icon
22