Neiedomājama cietsirdība - jaunieši ņirgājas par savu suni, kurš pēcāk jāiemidzina. Šokējošs VIDEO (18+)
Endrjū ar visu savu spēku met sunīti lejā pa trepēm, mīņā ar kājām, bet viņa jaunākais brālis to visu filmē.
Trakā pasaule
2016. gada 30. marts, 21:10

Neiedomājama cietsirdība - jaunieši ņirgājas par savu suni, kurš pēcāk jāiemidzina. Šokējošs VIDEO (18+)

Jauns.lv

(Brīdinām: šo video nav ieteicams skatīties bērniem un jūtīgiem cilvēkiem - tajā redzamais neatbilst neviena normāla cilvēka morāles normām.) Šausminošais materiāls tik ļoti satriecis cilvēkus, ka šobrīd tiek vākti paraksti, lai nežēlīgie puiši tiktu sodīti un viņiem piespriestu reālu cietumsodu.

Divi brāļi, 22 gadus vecais Endrjū un 19 gadus vecais Daniels Frankiši no Jorkšīras, nežēlīgi ņirgājas par savu kucēnu - Mazulīti (Baby).

Endrjū ar visu savu spēku met sunīti lejā pa trepēm, mīņā ar kājām, bet viņa brālis to visu filmē. Pēc video redzamās sajūsmas ir skaidrs, ka abiem jauniešiem šī nodarbe patīk.

Trīs mēnešus pēc nežēlīgā incidenta sunīti nācās iemidzināt. Mazulīte vairs nespēja staigāt un bija paralizēta. Endrjū un Daniels tika apsūdzēti vardarbībā pret dzīvniekiem, bet izbēga no soda. Viņiem piesprieda 21 nedēļu cietumā, taču soda izciešanu apturēja.

24 gadus vecajam Aleksam Ričardsonam-Lī tas škita netaisnīgi, tādēļ viņš portālā "Change.org" uzrakstīja petīciju, kurā aicina cilvēkus parakstīties, lai nežēlīgajiem puišiem piespriestu taisnīgu sodu.

"Šiem puišiem laikam patīk tas, ko viņi dara ar šo kucēnu. Buldogs bija izbijies un nespēja pretoties. Tas mani ļoti sadusmoja, un es sapratu, ka nespēju atļaut tam tik vienkārši beigties. Nofilmētais videomateriāls ir šausminošs, un RSPCA (Karaliskā dzīvnieku aizsardzības biedrība) inspektors paziņoja, ka tas ir bijis viens no nežēlīgākajiem gadījumiem, ar kādu viņš jebkad saskāries. Tas tik tiešām mani sadusmoja," satraukumu neslēpj Alekss.

Šobrīd petīciju parakstījuši jau vairāk nekā 82 000 cilvēku. Nepieciešami vēl 67 171 parakstu, lai sasniegtu mērķi - 150 000. Ja petīciju parakstīs 100 000 cilvēku, tā būs kā garantija, ka šis jautājums tiks iesniegts Britu premjerministram Deividam Kameronam un tiks izskatīts parlamentā.

Petīciju var parakstīt šeit:

https://www.change.org/p/david-cameron-mp-reconsider-andrew-and-daniel-frankish-s-prison-sentences-for-animal-cruelty-charges

Brāļu nežēlīgās spēlītes - nežēlīgs video: Kasjauns.lv/Foto: RSPCA