foto: Vida Press
Trampu ģimenē vēl viena šķiršanās. Arī meita Tifānija sarauj attiecības
Pēc divu gadu kopābūšanas izšķīrusies ASV prezidenta Donalda Trampa meita Tifānija. Paziņas apgalvo, ka pāris šķīries draudzīgi, turklāt jau aizvadītā gada rudenī.
2018. gada 24. marts, 10:15

Trampu ģimenē vēl viena šķiršanās. Arī meita Tifānija sarauj attiecības

Kasjauns.lv

Tagad, kad ziņu virsrakstos dominē ASV prezidenta Donalda Trampa vecākā dēla Donalda Trampa juniora šķiršanās lieta, kļuvis zināms, ka attiecības beigusi arī prezidenta jaunākā meita Tifānija Trampa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tieslietu studente Tifānija Trampa ir Donalda Trampa un viņa otrās sievas Marlas Meiplas meita. Kāds no viņas paziņām slavenību žurnālam „Us Weekly” atklājis, ka Tifānija jau rudenī klusi un bez lielas ažiotāžas pārtraukusi divus gadus ilgušās attiecības ar Rosu Mehaniku. Šķiršanās notikusi „sirsnīgā gaisotnē”, apliecina vārdā nenosauktais paziņa, kurš arī piebilst, ka 24 gadus vecā Trampa tagad visu uzmanību velta mācībām.

Tifānija Trampa un Ross Mehaniks

Pēc divu gadu kopābūšanas izšķīrusies ASV prezidenta Donalda Trampa meita Tifānija. Paziņas apgalvo, ka pāris šķīries draudzīgi, turklāt jau 2017. ...

gallery icon
4

Tifānija nav sniegusi oficiālu paziņojumu par attiecību beigām, taču tas ir acīmredzams visiem, kas seko šim pārim sociālajos tīklos. Pēdējā Rosa Mehanika fotogrāfija, ko Tifānija publiskojusi savā mikroblogā, datēta ar aizvadītā gada jūliju.

Savukārt Ross Mehaniks savu „Instagram” blogu kopš aizvadītā gada septembra padarījis privātu, neļaujot lasīt ierakstus cilvēkiem, kas nav viņa draugu lokā. Ap to laiku Trampa arī pārcēlās uz dzīvi Vašingtonā.

Taču cilvēki, kas bija Mehanika bloga sekotāji jau agrāk, paguvuši ievērot, ka Valentīndienu viņš pavadījis kopā ar citu meiteni. Rosa jaunā mīla esot 22 gadus vecā Ņujorkas universitātes studente Kārlija Bērnsa. Savā privātajā blogā Mehaniks esot publiskojis vairākas viņas fotogrāfijas, ko papildinājis ar „emoji” sirsniņām.

Arī Kārlijas Bērnsas „Instagram” profils ir privāts.

Izdevums „Washington Post” raksta, ka Tifānija nav ar „patīk” atzīmējusi nevienu Mehanika ierakstu sociālajos tīklos jau kopš aizvadītā gada 24. novembra. Taču savulaik pāra attiecības bijušas ļoti nopietnas. Mehaniks pavadīja draudzeni arī uz viņas tēva Donalda Trampa inaugurācijas ceremoniju aizvadītā gada janvārī. Lai gan viņš nesēdēja līdzās Tifānijai kopā ar Trampu ģimeni, abi bija redzēti kopā ierodamies uz svinīgo ceremoniju. Viņš redzēts pavadām Tifāniju uz vairākiem Trampu ģimenei svarīgiem notikumiem, to skaitā arī uz pērn rīkoto Lieldienu pasākumu.

foto: Vida Press
Tifānija Trampa un Ross Mehaniks pērn Ņujorkas modes nedēļā.

Tifānija Trampa un Ross Mehaniks iepazinās koledžas gados. Tifānijas fotogrāfija pirmo reizi drauga „Instagram” blogā parādījās 2015. gada oktobrī.

Rosa tēvs Džonatans Mehaniks ir galvenais jurists nekustamo īpašumu firmā „Fried Frank”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās