Valteram Krauzem bija līdzīgs liktenis ar Mārtiņu Freimani
Tautā iemīļotais šovmenis Valters Krauze, tāpat kā mūziķis Mārtiņš Freimanis auga pie vecmāmiņas. Viņu vecāki bija dzīvi, taču atteicās uzaudzināt savu bērnu.
Slavenības
2016. gada 31. marts, 05:37

Valteram Krauzem bija līdzīgs liktenis ar Mārtiņu Freimani

Jauns.lv

Sirsnīgais šovu un pasākumu vadītājs Valters Krauze, izrādās, tāpat kā jau aizsaulē aizgājušais mūziķis Mārtiņš Freimanis bijis dzīvu vecāku bārenis. Proti, viņš uzaudzis citā ģimenē, kaut arī paša vecāki bija dzīvi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savulaik Mārtiņš Freimanis par sevi teica, ka ir dzīvu vecāku bārenis, jo viņa mātei atņēma mātes tiesības, savukārt tēvs no dēla atteicās. Līdz ar to, lai Mārtiņš nenokļūtu bērnunamā, viņu uzaudzināja vecmāmiņa – tēva māte ar meitām. Līdzīga situācija bijusi Valteram Krauzem – Valtera vecāki izšķīrās un nevēlējās vairs viņu audzināt. Tāpēc vispirms viņu audzināja vecmāmiņa, bet, kad Valteram bija pieci gadi, viņu savā ģimenē uzņēma mammas māsa ar vīru.

Par šo tēmu Valters Krauze gan nevēlas daudz stāstīt. “Runāt par to, kas bijis... Nu, ko viens pieaudzis, četrdesmit piecus gadus vecs vecis te sēdēs un katrreiz raudās – man bija tā! Īsumā varu pateikt: mana bioloģiskā mamma ir mirusi, tēvs vēl ir dzīvs, bet negribu ar viņu tikties. Viss,” žurnālam “Ieva” nesen bilda Valters, stāstot, kā bijis dzīvot pie vecmāmiņas. “Bērnībā jau nekā nesapratu... Īsti nebija skaidrs, kāpēc dzīvoju ar vecomammu, bet īstie vecāki tikai brauc ciemos. Trīcēju no sajūsmas, kad viņi ieradās. Protams, dzīvot kopā ar vecomammu bija daudz labāk, nekā, ja es būtu bērnunamā. Tomēr... ir grūti, ja mazam puikam jādzīvo ar vecu sievieti. Vecātēva man nebija un ap vecmāmiņu pulcējās tikai viņas draudzenes. Tas viss atstāja iespaidu uz manu audzināšanu...,” žurnālam “Ieva” atklāts bijis Valters Krauze, piebilstot, ka, nokļūstot pie jaunajiem vecākiem, viņš no viņiem pat esot mucis: “Redzi, bērni gaida savu mammu un tēti, lai kādi viņi būtu... Un abi manējie taču bija dzīvi!”

 

 Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto (TV3), no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva