Pašmāju slavenības seriālā “Saldais pārītis. Ir bērni” filmējas otrā plāna lomās
Radio balss un televīzijas seja Valdis Melderis seriālā.
TV
2018. gada 22. marts, 11:24

Pašmāju slavenības seriālā “Saldais pārītis. Ir bērni” filmējas otrā plāna lomās

Kasjauns.lv

Vai atpazini pašmāju slavenības, kuras kopā ar Artūru Skrastiņu un Sandru Kļaviņu piedalās seriālā “Saldais pārītis. Ir bērni?”

Slavenības filmējas seriālā “Saldais pārītis. Ir bērni”

Kanāla 360TV skatītājus jau kopš marta sākuma priecē Simonas un Filipa dēkas un attiecību līkloči pašmāju komēdijseriālā “Saldais pārītis. Ir ...

gallery icon
12

Kanāla 360TV skatītājus jau kopš marta sākuma priecē Simonas un Filipa dēkas un attiecību līkloči pašmāju komēdijseriālā “Saldais pārītis. Ir bērni”.

Šajā sezonā redzēsiet jau labi pazīstamas un iemīļotās situācijas guļamistabā un pie psihoterapeita, gan to, kā abus balodīšu kopīgie piedzīvojumi aizvedīs arī līdz šim neredzētās vietās – tenisa laukumā, vīna baudītāju un mākslas kursos, kā arī pat televīzijas sarunu šovā. 

Vērīgākie TV mīļotāji līdzās galvenajiem varoņiem – Artūram Skrastiņam un Sandrai Kļaviņai - noteikti pamanīs arī daudzus citus iemīļotus pašmāju aktierus – gan jau pieredzējušos, gan arī jaunos profesionāļus. Seriāla formāts ir īpašs ar to, ka lielākoties viesaktieri kadrā parādās “otrā plānā”. Skatītāji visu laiku seko līdzi Simonai un Filipam, bet par veikala pārdevējas, friziera, mājkalpotājas, psihoterapeita vai automehāniķa klātbūtni liecina vien balss, plecs, mugura vai citas detaļas. Taču noteikti dažādās ainiņās atpazīsiet Katrīni Pasternaku, Juri Kalniņu, Regīnu Razumu, Paulu Timrotu, Leldi Lietavieti, Aivi Ceriņu, Valdi Melderi, Arti Robežnieku un citas iemīļotas personības.

Seriāla “Saldais pārītis. Ir bērni” aizkadri

Ielūkojamies pašmāju seriāla “Saldais pārītis” jaunās sezonas – “Saldais pārītis. Ir bērni.” filmēšanas aizkulisēs.

gallery icon
42