foto: Vida Press
Kalifornijā aizliegts smēķēt līdz 21 gada vecumam, bet Džeksona 19 gadus vecā meita to dara
Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone smēķē, neraugoties uz liegumu.
Slavenības
2018. gada 24. marts, 15:55

Kalifornijā aizliegts smēķēt līdz 21 gada vecumam, bet Džeksona 19 gadus vecā meita to dara

Kasjauns.lv

Jau gandrīz divus gadus likums Kalifornijā aizliedz smēķēt tiem, kas jaunāki par 21. Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meitai ir 19 gadu, un viņa nesen manīta Losandželosā pie vegānu restorāna, kūpinot kā skurstenis.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksone vienīgā meita Parisa atpazīta Losandželosā pie „Crossroads Kitchen” vegānu restorāna. Viņa stāvēja uz ietves kopā ar draugiem, sarunājās un smēķēja.

Parisa Džeksone smēķē

Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone smēķē.

gallery icon
10

Parisa, kura veido modeles un aktrises karjeru, daļu garo matu bija saņēmusi augstā mezglā, bet pārējos atstājusi brīvi krītam pār pleciem. Jauniete bija ģērbusies violetas un zaļas krāsas lidotāju stila jakā, garajās biksēs ar platiem rakstainiem galiem, kam pieskaņojusi dzeltenbrūnus „Dr Martens” zābakus. Modes pētnieki jau noskaidrojuši, ka stilīgā jaka ir no modes nama „Gucci” kolekcijas un maksā 4000 ASV dolāru.

foto: Vida Press

Parisa ir Maikla Džeksona otrais bērns, kas nācis pasaulē dziedātāja un viņa sievas medmāsas Debijas Rovas laulībā. Parisai ir vecāks brālis „Prinss” Maikls Džozefs, kuram ir 21 gads.

Maikls Džeksons un Debija Rova iepazinās klīnikā, kur mūziķis bija ieradies ārstēt ādas slimību vitiligo. No 1996. gada līdz 1999. gadam viņi bija precējušies.

Parisas Džeksones skaistās zilās acis

Maikla Džeksona meitas Parisas Džeksones grima māksliniece atklāj, ka šīs bēbīšzilās acis esot „reta ģenētiska forma”. Pētnieki secinājuši, ka tās, ...

gallery icon
27

Parisai un Prinsam ir arī 16 gadus vecs brālītis Prinss Maikls II, saukts par Blanketu. Viņu pasaulē laidusi surogātmāte.

Maikla Džeksona pirmā sieva bija rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Liza Marija Preslija. Šajā laulībā bērnu nebija.

Aizvadītajā gadā kādā no intervijām Parisa pārsteidza, paziņojot, ka pieskaita sevi tumšādainajiem cilvēkiem. „Es uzskatu sevi par tumšādainu,” norādīja Parisa. „Tētis man teica: ‘Tu esi melnā. Lepojies ar savu izcelsmi.’ Viņš ir mans tētis. Kāpēc gan lai viņš man melotu?”

Maikla Džeksona meita Parisa

gallery icon
42