foto: insight media/ Vida Press
Festivālā "Summer Sound" Liepājā šovasar uzstāsies amerikāņu rokgrupa "Goo Goo Dolls"
"Goo Goo Dolls".
Mūzika
2018. gada 21. marts, 15:55

Festivālā "Summer Sound" Liepājā šovasar uzstāsies amerikāņu rokgrupa "Goo Goo Dolls"

LETA

Festivā "Summer Sound" Liepājā šovasar uzstāsies amerikāņu rokgrupa "Goo Goo Dolls", informēja festivāla organizatoru pārstāve Alise Pabērza.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Goo Goo Dolls" Liepājā sniegs savu pirmo koncertu Baltijas valstīs. Festivāla galveno ārvalstu mākslinieku sarakstu papildinās arī britu rokgrupa "Coasts" un viens no šī brīža populārākajiem vācu dīdžejiem Eiropā "Alle Farben". Pirmo reizi uz "Summer Sound" festivāla skatuves kāps Amerikas latviete un Latvijas pārstāve Eirovīzijā Laura Rizzotto.

No Latvijas mūziķiem festivālā uzstāsies Igo, Aija Andrejeva, Justs, Marta Ritova, grupas "Musiqq", "Labvēlīgais Tips", "Dzelzs Vilks", "Rīgas Modes", "Singapūras Satīns" un citi.

Astotais "Summer Sound" festivāls notiks Liepājas pludmalē 3. un 4.augustā.

"Ir aizraujoši redzēt, kā mūsu veidotais festivāls ar katru gadu gūst lielāku atzinību apmeklētāju vidū un pieaug gan kvalitātē, gan apmēros. Tajā pašā laikā to izdodas saglabāt finansiāli pieejamu un interesantu plašai auditorijai," atzina festivāla direktors Uldis Pabērzis. "Arī šogad cītīgi strādājam pie satura un tiek plānots, ka festivāls paplašināsies gan telpā, gan laikā, iepriecinot Liepājas pilsētas iedzīvotājus un viesus ne tikai no visas Latvijas, bet arī no kaimiņvalstīm," viņš piebilda.