Puiši iespringst - Ušakova beidzot ir brīva. FOTO
Lūk, ar cik pikantiem foto sociālajos tīklos pēc šķiršanās no vīra dižojas par seksīgo dēvētā Lee.
Slavenības
2016. gada 31. marts, 17:10

Puiši iespringst - Ušakova beidzot ir brīva. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja, radio „Capital FM” dīdžejs un kluba „Coyote Fly” animatore Lienīte Ušakova (26) oficiāli šķīrusi laulību ar vīru Aleksandru Ušakovu.

Lienīte un viņas vīrs grafiskais dizainers Aleksandrs apprecējās 2013. gada 17. novembrī Rīgas Sv. Trijādības pareizticīgo katedrālē. Mēnesi pirms abu kāzām pasaulē nāca abu kopīgā atvase Frederiks.

Jau pusotru gadu pēc kāzām mēļoja, ka Liene ar vīru ir pārtraukusi kopdzīvi, un abu laulībā iestājusies pamatīga krīze. 2016. gada 15. februārī Ušakovu laulība ir šķirta arī oficiāli un seksīgā Lee var baudīt brīvas sievietes statusu. Un to viņa arī dara – sociālajos tīklos, regulāri ievietojot fotogrāfijas ar sava dekoltē tuvplāniem un naktsklubā „Coyote Fly” nevairoties koķetēt ar ballīšu viesiem.

Nesen žurnālam „Kas Jauns” Lee atzina, ka darbavietā saņem uzmanības apliecinājumus no viesiem, tomēr tuvākās attiecībās ar klientiem neielaižoties. „Protams, mans tēls un vizuālais izskats neatstāj vienaldzīgu. Saņemu arī komplimentus un labprāt uzdejoju ar puišiem, tomēr uz randiņu ne ar vienu nedodos,” bilda „Coyote Fly” publikas uzkurinātāja, kura pēc šķiršanās no vīra paturējusi viņa uzvārdu Ušakova.

Lienes Brikovskas dziesma - „Sapņu pilsēta”


Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com