foto: EPA/LETA
Hannoveres prinča pasakainās kāzas
Hannoveres princis Kristianas apprecējies ar peruāniešu advokāti un bijušo modelei Alesandru de Osmu.
Slavenības
2018. gada 19. marts, 14:57

Hannoveres prinča pasakainās kāzas

Kasjauns.lv

Laikā, kad visa pasaule ar nepacietību gaida prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas, kādā citā karaļnamā greznas kāzas jau nosvinētas. Peru, Dienvidamerikā, sev par sievu vietējo skaistuli apņēmis Hannoveres princis Kristians. Arī viņa kāzās netrūka spozmes, prominentu viesu un sabiedrības uzmanības.

Hannoveres prinča Kristiana kāzas

Hannoveres prinča Kristiana kāzas.

gallery icon
37

Svētā Pētera baznīcā Limā, Peru, jāvārdu viens otram teikuši Hannoveres princis Kristians un advokāte un bijusī modele peruāniete Alesandra de Osma. Te gan der atzīmēt, ka šis krāšņais pasākums pārim ir otrās kāzu svinības. Formāli civilā ceremonijā viņi sarakstījās jau aizvadītā gada novembrī Londonā. Taču tagad sievas dzimtenē sarīkotas greznas svinības un jāvārds teikts Dieva priekšā baznīcā, klātesot jaunā pāra ģimenēm un draugiem.

foto: Scanpix/LETA
Līgava Alesandra de Osma ar tēvu Felipi de Osmu.

Kāzu dienai līgava izvēlējusies baltu mežģīņu kleitu ar garajām piedurknēm, ko darinājis modes nams „Jorge Vasquez”. Alesandra de Osma rotājusies ar iespaidīgu sudraba diadēmu un koptēlu papildinājusi ar ļoti garu plīvuru.

Šobrīd 32 gadus vecais vācu princis ar 25 gadus veco peruānieti Alesandru de Osmu iepazinās jau 2005. gadā. Daiļā brunete vienā no prinča Kristiana vizītēm Dienvidamerikā izrādījusi viņam savas dzimtās zemes skaistākās vietas. Romantiskas jūtas pārim uzplauka vien deviņus gadus vēlāk.

Princis Kristians un Alesandra de Osma saderinājās aizvadītā gada aprīlī.

foto: Scanpix/LETA
Līgavainis Hannoveres princis Kristianas ar mammu Šantalu Hokuli.

Kristians ir Hannoveres prinča Ernsta Augusta un viņa pirmās sievas Šantalas Hokuli jaunākais dēls. Viņam ir vecāks brālis Ernsts Augusts jaunākais.

Kopš 1999. gada Ernsts Augusts seniors ir precējies ar Monako princesi Karolīnu, kas formāli ir Kristiana pamāte. Šajā laulībā pasaulē nākusi Hannoveres princese Aleksandra, kurai ir 18 gadu.

foto: EPA/LETA
Kāzu viesu vidū bija arī supermodele Keita Mosa ar draugu aristokrātu Nikolaju fon Bismarku.

Monako princeses Karolīnas iepriekšējā laulībā ar itāliešu uzņēmēju Stefano Kaziragi pasaulē nākuši trīs bērni – Andrea, Šarlote un Pjērs Kaziragi.

foto: Vida Press