foto: Publicitātes foto
Izliets Žoržs Siksna! “Izklausies redzēts” ceturtā raidījumā uzvar Juris Jope
Juris Jope kā Žoržs Siksna šova "Izklausies redzēts"4. raidījumā bija nepārspējams.
TV
2018. gada 18. marts, 22:40

Izliets Žoržs Siksna! “Izklausies redzēts” ceturtā raidījumā uzvar Juris Jope

Kasjauns.lv

Noslēdzies muzikālā šova “Izklausies redzēts” ceturtais raidījums. Šajā raidījumā žūrijas pamatsastāvam – Jānim Šipkēvicam, Janai Duļevksai un Imantam Stradam –, pievienojās allaž smaidīgā Olga Rajecka, kura novēlēja, lai dalībniekiem šajā vakarā pilnīgi viss izdodas.

Žoržs Siksna un Merlina Monro. Šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas 4. raidījums

Šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas 4. raidījums.

gallery icon
172

Šajā reizē šovā par muzikālu pārsteigumu parūpējās slavenākais itālis Latvijā – Roberto Meloni, kurš iejutās leģendārā dueta Al Bano un Rominas Paueres ādā, izpildot viņu visu laiku populārāko dziesmu “Felicita”.

Pēc žūrijas vērtējuma 3. vietu ar 36 punktiem ieguva Merilinas Monro tēlā iejuties Nauris Brikmanis. 1. vietu, saņemot 44 punktus, dalīja Juris Jope, kurš šarmēja žūriju un skatītājus, pārtopot par Žoržu Siksnu, un Atis Ieviņš, kurš attēloja Rag'n'bone Man. Taču arī pašiem dalībniekiem, kā to paredz šova noteikumi, ir jāvērtē kāds no dalībniekiem, piešķirot 5 punktus. Tādēļ šova “Izklausies redzēts” cetrurtā raidījuma rezultāti ir šādi – 3. vieta ar 44 punktiem – Atis Ieviņš, 2. vieta ar 46 punktiem – Nauris Brikmanis, bet par trešā raidījuma uzvarētāju, saņemot 49 punktus, kļūst Žoržs Siksna jeb Juris Jope!


Nākamajā svētdienā Evilena Protektore pārtaps par Lanu del Reju, Edgars Pujāts iejutīsies Igo ādā, Raimonda Vazdika kļūs par Amandu Līru, Veronika Plotņikova būs Alla Pugačova, Aija Vītoliņa – Lēdija Gāga, Atis Ieviņš – grupas “Kings of Leon” solists, Nauris Brikmanis – King Charles, bet Juris Jope pārtaps par Verku Serdjučku.

Ieskats "Izklausies redzēts" 4. sezonas 4. raidījuma grimētavā

Ieskats šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas 4. raidījuma grimētavā.

gallery icon
53